Diensten

Dieptereiniging sanitair

Een hygiënisch, schoon en fris sanitair is essentieel voor een professionele organisatie.

Zo gaan klanten en gasten er automatisch van uit dat uw sanitair schoon is en schoon ruikt. Door zelf de sanitaire voorzieningen schoon te maken komt u al een heel eind. Toch zullen onbereikbare en slecht zichtbare plekken na verloop van tijd flink vervuild worden. Door de dieptereiniging van Augias toe te passen bij uw sanitair zullen deze onbereikbare en slecht zichtbare plekken grondig schoon worden gemaakt. Dit doen wij door alle slecht bereikbare plekken te demonteren. Om deze vervolgens grondig te reinigen. Onderdelen in het sanitair die vervangen moeten worden zullen alleen worden vervangen met nieuwe onderdelen van de hoogste kwaliteit. Uw dieptereiniging van uw sanitair uitbesteden aan Augias? Klik dan hier en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hoe gaan wij te werk tijdens de dieptereiniging van uw sanitair?

Met 35 jaar ervaring lopen wij al een tijdje mee binnen de schoonmaakbranche. Dit heeft ervoor gezorgt dat wij een team van professionals hebben die begrijpen dat een schoon sanitair onderdeel is van het visitekaartje van uw onderneming. Onze professionals gaan gestructureerd te werk. Tijdens de dieptereiniging van het sanitair zullen onderdelen zoals: wastafels, kranen, toiletten, spoelreservoirs, afvoeren etc. zorgvuldig gedemonteerd worden. Tijdens de reiniging worden fecale residu’s, roest, urinesteen, vet en kalkaanslag verwijdert. Dit resulteert in een hygiënisch, schoon en fris sanitair waar uw klanten, gasten en eigen werknemers blij mee zullen zijn. Buiten het schone resultaat zullen onderdelen en componenten weer optimaal functioneren, de kans op verstopte leidingen wordt gereduceerd en kleine mankementen worden verholpen. Voor vragen over de dieptereiniging van uw sanitair kunt u altijd bellen naar 0343-493933. Of vraag direct een offerte aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Bij Augias staat duurzaamheid voorop

Als schoonmaak maatschappij willen wij zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Zo werken wij met zeepproducten die een ecolabel hebben en gebruiken wij zoveel mogelijk de microvezelmethode om schoon te maken. Bij deze methode is zelfs geen één schoonmaakmiddel nodig. Ook tijdens de dieptereiniging van uw sanitair zullen onze professionals werken in werkkleding die milieuvriendelijk is en zal er gebruik worden gemaakt van zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten. Via deze wijze willen wij duurzame relaties opbouwen met klanten die deze waarde delen.

Enthousiast over Augias?

Augias is een gepassioneerde organisatie met een liefde voor het schoonmaak vak. Onze 35 jaar aan ervaring zorgt ervoor dat wij op een professionele wijze dag in dag uit te werk gaan. Via onze locaties in Utrecht en Nieuwegein opereren wij door heel Nederland. Voor eventuele vragen over de dieptereiniging van uw sanitair of andere zaken kunt u altijd bellen naar 0343-493933. Heeft u liever dat wij met u contact opnemen? Klik dan hier en vul uw gegevens in. Dan neemt een van onze professionals zo snel mogelijk contact met u op. Neem ook een kijkje bij de verdere diensten die Augias aanbiedt door hier te klikken.

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op