Diensten

Tapijt reinigen

Zoekt u een partij waarbij u professionele tapijtreiniging kunt uitbesteden? Augias Schoonmakers staat voor u klaar in heel Nederland! Wij hebben jarenlange ervaring met het reinigen van werkplekken, kantoren en andere soorten ondernemingen. Tapijt reinigen is een vak waarin wij ons door de jaren heen gespecialiseerd  hebben. Daarnaast zijn onze mensen gedreven om van uw werkplek een ruimte te maken waarin u en uw medewerkers zich goed voelen. Wij begrijpen dat een frisse, schone werkplek nodig is om de werkzaamheden goed uit te voeren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend telefoongesprek!

Augias Schoonmakers
Augias Schoonmakers

Professionele tapijtreiniging

Is uw werkplek voorzien van tapijt? Dan is het wel zo fijn als dit regelmatig gereinigd wordt. Tapijt trekt veel stof en vuil aan, en wordt snel muf. De schoonmakers van Augias controleren eerst of het tapijt dat in uw kantoor ligt zwakke plekken of beschadigingen heeft, voordat de reiniging in gang gezet wordt. Hierna bepalen we welke reinigingsmethode optimaal is voor uw situatie. Laat u het tapijt reinigen door Augias Schoonmakers, dan bespaart u een hoop moeite en tijd en is het effect van de reiniging optimaal. Creëer een prettige werkplek door uw tapijt professioneel te laten reinigen door Augias Schoonmakers.

Meer dan alleen tapijt reinigen

Naast het reinigen van het tapijt op uw werkplek kunt u ons ook inhuren voor gerelateerde diensten die van werkplek een schone en prettige werkomgeving maakt. Zo bent u bij ons op de juiste plek voor alles wat met professionele reiniging te maken heeft, van glasbewassing tot DKS schoonmaak. Wij nemen voor veel ondernemingen de complete professionele schoonmaak uit handen, verspreid door het hele land. We leveren elke dag een optimale prestatie en streven naar een samenwerking waarbij er elke dag de meest hoogwaardige schoonmaakkwaliteit wordt geleverd.

Door de verschillende opleidingsmogelijkheden blijven onze mensen gemotiveerd en geïnspireerd om elke dag het beste uit hun werk te halen, dit zult u merken doordat er altijd een stapje extra gezet wordt.

Bent u benieuwd naar de verschillende diensten van Augias Schoonmakers, of heeft u interesse in een op maat gemaakt plan voor uw onderneming? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op