Dieptereiniging

Dieptereiniging sanitair


Een hygiënisch, schoon en fris sanitair is essentieel voor een professionele organisatie. Zo gaan klanten en gasten er automatisch van uit dat uw sanitair schoon is en schoon ruikt. Door zelf de sanitaire voorzieningen schoon te maken komt u al een heel eind. Toch zullen onbereikbare en slecht zichtbare plekken na verloop van tijd flink vervuild worden. Door de dieptereiniging van Augias toe te passen bij uw sanitair zullen deze onbereikbare en slecht zichtbare plekken grondig schoon worden. Dit doen wij door alle slecht bereikbare plekken te demonteren om deze vervolgens grondig te reinigen. Onderdelen in het sanitair die vervangen moeten worden, vervangen wij alleen door nieuwe onderdelen van de hoogste kwaliteit. Dieptereiniging van uw sanitair uitbesteden aan Augias? Klik hier en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onze beloftes

  • 100% bezetting
  • Getraind en geliefd personeel
  • Hoge kwaliteit schoonmaak
  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
  • Pro-actief en attent
  • We kennen de momenten van de waarheid

Hoe gaan wij te werk tijdens de dieptereiniging van uw sanitair?

Met 35 jaar ervaring lopen wij al een tijdje mee binnen de schoonmaakbranche. Daardoor begrijpt ons team van professionals dat schoon sanitair onderdeel is van het visitekaartje van uw onderneming. Onze professionals gaan gestructureerd te werk. Tijdens de dieptereiniging van het sanitair zullen onderdelen zoals: wastafels, kranen, toiletten, spoelreservoirs, afvoeren etc. zorgvuldig gedemonteerd worden. Tijdens de reiniging worden fecale residu’s, roest, urinesteen, vet en kalkaanslag verwijderd. Dit resulteert in hygiënisch, schoon en fris sanitair waar uw klanten, gasten en eigen medewerkers blij mee zullen zijn. Buiten het schone resultaat zullen onderdelen en componenten weer optimaal functioneren, de kans op verstopte leidingen wordt gereduceerd en kleine mankementen worden verholpen. Voor vragen over de dieptereiniging van uw sanitair kunt u altijd bellen naar 0343-493933. Of vraag direct een offerte aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Duurzaamheid voorop

Ons schoonmaakbedrijf gaat zo duurzaam mogelijk te werk. Zo werken wij met zeepproducten die een ecolabel hebben en gebruiken wij zoveel mogelijk de microvezelmethode om schoon te maken. Bij deze methode is zelfs helemaal geen schoonmaakmiddel nodig. Ook bij de dieptereiniging van uw sanitair maken wij gebruik van producten die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. En toch bereiken wij het resultaat dat u wenst. 

Kennis van schoon in elke branche

Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

Meer dan alleen een schoon toilet

Augias is een gepassioneerde organisatie met een liefde voor het schoonmaak vak. Onze 35 jaar aan ervaring zorgt ervoor dat wij op een professionele wijze dag in dag uit te werk gaan. Via onze locaties in Utrecht en Nieuwegein opereren wij door heel Nederland. Voor eventuele vragen over de dieptereiniging van uw sanitair of andere zaken kunt u altijd bellen naar 0343-493933. Heeft u liever dat wij met u contact opnemen? Klik dan hier en vul uw gegevens in. Dan neemt een van onze professionals zo snel mogelijk contact met u op. Neem ook een kijkje bij de verdere diensten die Augias aanbiedt door hier te klikken.

Persoonlijke verhalen

Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

eigenaar Augias Schoonmakers

Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

Health Center Hoenderdaal

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

schoonmaakster Augias Schoonmakers
 
 

Periodieke dieptereiniging

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak gerelateerde vragen. Wij werken nauw samen met relaties die schone gebouwen en voorzieningen serieus nemen.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij dieptereinigingen? Geen een schoonmaak is hetzelfde. Neem daarom contact met ons op voor advies op maat. Samen met u maken wij een op maat gemaakt plan voor het reinigen van uw werkruimte. Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? U kunt ons dagelijks bereiken op 0343-493933. Ook kunt u mailen naar info@augias.nl of u kunt ons contactformulier invulen