Organisatie

Een overzichtelijk, wendbaar familiebedrijf

Augias is een overzichtelijk, wendbaar familiebedrijf. Daardoor kunnen we snel inspelen op wensen van de klant en veranderingen in de markt. Carl en Maurits vormen de directie, al vinden zij dat zelf geen prettig woord. Hun gedeelde visie op het ondernemerschap is helder: “Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.”

De organisatie wordt ondersteund door een gestroomlijnde, moderne backoffice. Ook deze medewerkers kennen alle aspecten van het bedrijf tot in de kleinste details. Zij zijn erop gericht om zowel het werk van de schoonmakers als de ervaring van alle relaties zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen.

We zijn er trots op dat onze goede relatie met en behandeling van onze mensen leidt tot een laag ziekteverzuim (1,7%) en veel langdurige dienstverbanden. Sommige schoonmakers werken al meerdere decennia voor ons; enkelen zelfs al vanaf het eerste uur, dat is langer dan 30 jaar! Ook in deze cijfers komt ons streven naar continuïteit naar voren, zowel in de behandeling van onze eigen mensen, als in de relatie met onze klanten!