Team

Team
Cherise Bransen Monique Schrijver Bianca Smink Jimmy van Zon Joyce Koot Wim Lukkassen Maurits Timmermans Jeroen Tomson

Cherise Bransen

Backoffice / HR

Monique Schrijver

Commercieel Manager

Bianca Smink

Kwaliteitsmanager

Jimmy van Zon

Kwaliteitsmanager

Joyce Koot

Boekhouding

Wim Lukkassen

Bedrijfsadviseur / Finance

Maurits Timmermans

Algemeen Directeur

Jeroen Tomson

Allround Medewerker

We zijn actief in deze sectoren

Duurzaam familiebedrijf

Duurzaam familiebedrijf

Onze missie: Geliefd

Wij denken anders. Ieder mens verdient het om te werken in een schone omgeving.
Alleen zo kun je het maximale resultaat uit jezelf halen.
Hiervoor zijn wij op zoek naar GELIEFD® personeel:

Gepassioneerd
Wij hebben liefde voor ons vak en laten dat merken aan onze omgeving: zichtbaar, hoorbaar en voelbaar.


Eigen verantwoordelijkheid
We focussen ons op de eigen cirkel van invloed, denken na en tonen initiatief om problemen op te lossen en te voorkomen. We spreken elkaar aan op passend én niet passend GELIEFD-gedrag.


Loyaal
We zijn eerlijk en oprecht naar elkaar en praten over mensen alsof ze erbij zijn. Wanneer wij over anderen moeten praten die niet aanwezig zijn, doen wij dit met zuivere intenties.


Interesse
Wij hebben oprechte aandacht voor elkaar en verdiepen ons graag in ons vak.


Excellent
We houden niet van een zesjes-cultuur en streven voortdurend naar het beste resultaat.


Flexibel
Wij realiseren ons dat de wensen van de klant soms per dag kunnen wijzigen en wij bewegen soepel mee.


Deskundig
We staan voor hoge kwaliteit, zijn gedreven en voeren onze taak vakkundig en volledig uit.


Respect
We handelen met fatsoen en waardering naar klanten, collega’s, leveranciers én milieu.

Augias ACADEMY

Onze mensen bedrijven topsport. Zij zijn elke dag voor dag en dauw in de weer voor onze opdrachtgevers. Omdat wij ons dit terdege realiseren, trainen wij onze mensen met het ontwikkelprogramma 'investeren in geluk'.

Wij hebben behoefte aan mensen die het beste uit zichzelf willen halen, want wij vragen excellente prestaties. Het is essentieel om hun daarvoor het juiste gereedschap te bieden. Wij hebben daarom een ambitieus en modern opleidingstraject ontwikkeld. Dit is het fundament voor een brede inzetbaarheid van onze mensen. Die hen ook helpt bij het realiseren van hun persoonlijke ambities.

Schoonmakers werken vaak op verschillende locaties voor opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Daarom bieden wij een programma waarin balans is tussen doeltreffend online onderwijs en persoonlijke begeleiding. In onze Augias academy bieden wij een compleet palet van trainingen en opleidingen.

Dit doen we met onze partner in organisatieontwikkeling de M Factor. Zij staan net als wij voor de menselijke factor. Let op, dit doen wij niet alleen om onze ambities te realiseren, maar ook die van onze mensen. In het kader van binden, boeien en bewegen zien wij het juist als een uitdaging en kans, deze beide ambities te verbinden. We doen er alles aan om groeikansen van onze mensen te realiseren. Zoals Jimmy. Hij is begonnen op de werkvloer en is nu in ons bedrijf kwaliteitsmanager en stuurt het team van mensen aan. Dit is wat mij persoonlijk drijft en waarvoor ik het doe.

Wij zijn hartstikke trots en zien het als een groot compliment als mensen zoals Jimmy kansen pakken en ons gebruiken als springplank voor verdere carrière. En hiermee hun verdere geluk. Onze mensen behoren hiermee tot de best opgeleide talenten in de schoonmaakbranche. Dit is onze aanpak die resulteert in het team van GELIEFDE schoonmakers.

 
 

Hier staan wij achter

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak-gerelateerde vragen. Conform de wensen van onze klanten zorgen wij voor professionele schoonmaak. Ons gepassioneerd & deskundig team is breed inzetbaar, heeft affiniteit met persoonlijke aandacht en overtreft graag de verwachtingen.

Onze aanpak resulteert in een vlekkeloze werkomgeving waar uw mensen zich thuis voelen en zich volledig kunnen richten op hun kerntaken. Onze opgewekte medewerkers bezorgen uw mensen kleine geluksmomentjes. Daar waar onze expertise ophoudt, schakelen wij professionele partners in onder onze regie.

Wij zijn een ambitieus en maatschappelijk verantwoord familiebedrijf met een hart voor mens en milieu. Wij bieden ons team een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en investeren structureel in de ontwikkeling én het welzijn van onze mensen. Ons team bestaat uitsluitend uit kwaliteit- en klantgedreven professionals die gaan voor het best haalbare resultaat. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en samen met de relaties op zoek gaan naar continue verbetering, is voor hen vanzelfsprekend.

Dit resulteert in een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers.

Uw partner in duurzaamheid

Het streven naar wat toen nog milieuvriendelijkheid heette was de vonk die Augias schoonmakers meer dan 30 jaar geleden deed ontstaan.

Zijn tijd als scheikundeleraar ligt inmiddels achter hem, dus maakt Carl de schoonmaakmiddelen niet meer zelf, maar het ideaal van duurzaamheid is nog altijd leidend! We werken met Ecolabel zeepproducten van Werner-Metz en papier van Tork en Satino; zeer bewuste fabrikanten. Daarnaast gebruiken we zoveel mogelijk de microvezelmethode, waarbij zelfs geen enkel schoonmaakmiddel nodig is. Intern scheiden we uiteraard ons afval en papier, gebruiken we duurzame energie, en rijden we waar mogelijk in elektrische auto’s. Ook de werkkleding van onze mensen is milieuvriendelijk. De waardering voor onze filosofie zien we terug in de belangstelling van en langdurige relatie met bedrijven die onze waarden delen.

Duurzaamheid bij Augias

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak-gerelateerde vragen. Conform de wensen van onze klanten zorgen wij voor professionele schoonmaak. Zo een 30 jaar geleden is het familiebedrijf opgericht, met als doel het ontzorgen van allerlei bedrijven op het gebied van schoonmaak. Vanaf het ontstaan van Augias schoonmakers richten wij ons op duurzaamheid, wat toen nog milieuvriendelijkheid heette. Duurzaamheid staat bij Augias voorop en zo zijn wij hét duurzaam schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf.

Interne duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij jezelf. Ons schoonmaakbedrijf Augias is daar en goed voorbeeld van. We focussen ons namelijk in eerste instantie op duurzaamheid binnen het bedrijf. Zo voeren wij onze werkzaamheden uit met producten van duurzame fabrikanten. Wij werken met Ecolabel zeepproducten van Werner-Metz en papier van Tork en Satino; zeer bewuste fabrikanten. Daarnaast maken wij zo veel mogelijk gebruik van de microvezelmethode. Dit houdt in dat wij vaak te werk gaan met een microvezeldoek. Microvezel maakt zonder enige chemie schoon en is er dus geen enkele schoonmaakmiddel nodig. Als duurzaam schoonmaakbedrijf scheiden wij uiteraard al het afval en papier. Ook maken we gebruik van duurzame energie en rijden we waar mogelijk in duurzame auto’s. Verder is ook de werkkleding van onze werknemers volledig milieuvriendelijk. Dat maakt ons, Augias schoonmakers, het betrouwbaar en duurzaam schoonmaakbedrijf dat we zijn.