Duurzaam

Het streven naar wat toen nog milieuvriendelijkheid heette was de vonk die Augias schoonmakers meer dan 30 jaar geleden deed ontstaan.

Zijn tijd als scheikundeleraar ligt inmiddels achter hem, dus maakt Carl de schoonmaakmiddelen niet meer zelf, maar het ideaal van duurzaamheid is nog altijd leidend! We werken met Ecolabel zeepproducten van Werner-Metz en papier van Tork en Satino; zeer bewuste fabrikanten. Daarnaast gebruiken we zoveel mogelijk de microvezelmethode, waarbij zelfs geen enkel schoonmaakmiddel nodig is. Intern scheiden we uiteraard ons afval en papier, gebruiken we duurzame energie, en rijden we waar mogelijk in elektrische auto’s. Ook de werkkleding van onze mensen is milieuvriendelijk. De waardering voor onze filosofie zien we terug in de belangstelling van en langdurige relatie met bedrijven die onze waarden delen.

Duurzaamheid bij Augias

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak-gerelateerde vragen. Conform de wensen van onze klanten zorgen wij voor professionele schoonmaak. Zo een 30 jaar geleden is het familiebedrijf opgericht, met als doel het ontzorgen van allerlei bedrijven op het gebied van schoonmaak. Vanaf het ontstaan van Augias schoonmakers richten wij ons op duurzaamheid, wat toen nog milieuvriendelijkheid heette. Duurzaamheid staat bij Augias voorop en zo zijn wij hét duurzaam schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf.

Interne duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij jezelf. Ons schoonmaakbedrijf Augias is daar en goed voorbeeld van. We focussen ons namelijk in eerste instantie op duurzaamheid binnen het bedrijf. Zo voeren wij onze werkzaamheden uit met producten van duurzame fabrikanten. Wij werken met Ecolabel zeepproducten van Werner-Metz en papier van Tork en Satino; zeer bewuste fabrikanten. Daarnaast maken wij zo veel mogelijk gebruik van de microvezelmethode. Dit houdt in dat wij vaak te werk gaan met een microvezeldoek. Microvezel maakt zonder enige chemie schoon en is er dus geen enkele schoonmaakmiddel nodig. Als duurzaam schoonmaakbedrijf scheiden wij uiteraard al het afval en papier. Ook maken we gebruik van duurzame energie en rijden we waar mogelijk in duurzame auto’s. Verder is ook de werkkleding van onze werknemers volledig milieuvriendelijk. Dat maakt ons, Augias schoonmakers, het betrouwbaar en duurzaam schoonmaakbedrijf dat we zijn.

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op