Waar staan wij voor

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak-gerelateerde vragen. Conform de wensen van onze klanten zorgen wij voor professionele schoonmaak. Ons gepassioneerd & deskundig team is breed inzetbaar, heeft affiniteit met persoonlijke aandacht en overtreft graag de verwachtingen.

Onze aanpak resulteert in een vlekkeloze werkomgeving waar uw mensen zich thuis voelen en zich volledig kunnen richten op hun kerntaken. Onze opgewekte medewerkers bezorgen uw mensen kleine geluksmomentjes. Daar waar onze expertise ophoudt, schakelen wij professionele partners in onder onze regie.

Augias Schoonmakers

Wij zijn een ambitieus en maatschappelijk verantwoord familiebedrijf met een hart voor mens en milieu. Wij bieden ons team een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en investeren structureel in de ontwikkeling én het welzijn van onze mensen. Ons team bestaat uitsluitend uit kwaliteit- en klantgedreven professionals die gaan voor het best haalbare resultaat. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en samen met de relaties op zoek gaan naar continue verbetering, is voor hen vanzelfsprekend.

Dit resulteert in een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers.

Wij willen binden, boeien van de juiste medewerkers. Dat doen we door het aantrekken en actief binden van (nieuwe) klanten en markten.

 

Met de trends en innovaties zijn in onze facilitaire markt en de voortdurende verbreding en verdieping van kennis en kunde (kennis- en kwaliteitscentrum)  bouwen aan een onderscheidende reputatie.