Scholen

Schoonmaak voor scholen


In een scholen omgeving is het van belang dat men in een veilige werkomgeving kan studeren, lesgeven en dat ouders hun kinderen op een veilige manier naar school kunnen brengen. Een veilige schoolomgeving is nu met Corona helemaal een “hot topic””. Hoe zorg je ervoor dat alle belanghebbende weer veilig naar school kunnen komen? Kijk daarvoor naar onze blogs.

Onze beloftes

 • 100% bezetting
 • Getraind en geliefd personeel
 • Hoge kwaliteit schoonmaak
 • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
 • Pro-actief en attent
 • We kennen de momenten van de waarheid

Zorgvuldig in hygiëne en veiligheid

Juist nu vraagt een scholen omgeving om een deskundige en professionele aanpak. Augias Schoonmakers heeft de kennis en ervaring die nodig is om schoolgebouw goed schoon te maken. Door onze unieke geliefde aanpak is de continuïteit van uw processen gewaarborgd en bent u verzekerd van een schoon gebouw. Betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie staan centraal bij Augias Schoonmakers. Onze medewerkers maken gebruik van de meest moderne apparatuur zodat wij altijd zo efficiënt en veilig mogelijk kunnen werken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming!

Mogen we ook voor uw school meerwaarde bieden?

  Uw partner in duurzaamheid

  Duurzaamheid wordt in het onderwijs een steeds groter onderdeel van de bedrijfsvoering. Augias Schoonmakers helpt u graag op uw missie naar een milieubewustere school. Bij ons staat al sinds onze oprichting duurzaamheid centraal. In onze schoonwerkzaamheden komt dit tot uiting door onze eigen ontwikkelde lijn met innovatie en duurzame reinigingsproducten.

  Daarnaast is onze ambitie om niet alleen duurzaam in onze werkzaamheden op te treden, maar ook duurzame relaties aan gaan. Augias Schoonmakers bevindt zich in een select gezelschap koplopers binnen duurzaam ondernemen en wordt graag uw partner naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wordt u onze nieuwe partner in duurzaamheid?

  Meer dan alleen schoonmaken

  Augias Schoonmakers staat voor meer dan alleen schoonmaken, opruimen en reinigen. Wij zijn actief bezig met onze klanten en kunnen hiermee onze werkzaamheden op maat leveren. Een school is een dynamische plaats waar ongeplande veranderingen binnen de bezetting telkens op de loer liggen. Onze medewerkers zijn flexibel in hun werkzaamheden en zullen proactief meebewegen en meedenken in het onregelmatige ritme van de school. De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat. Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw school de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  Kennis van schoon in elke branche

  Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

  Persoonlijke verhalen

  Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

  meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

  Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

  schoonmaakster Augias Schoonmakers

  Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

  eigenaar Augias Schoonmakers

  Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

  kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

  Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

  Health Center Hoenderdaal
   
   

  De service van Augias Schoonmakers

  De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

  Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw school de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  7 tips: Goed samenwerken met werknemers op afstand

  Hoe bewaak je jouw bedrijfscultuur wanneer je medewerkers niet onder één dak werken? Download gratis onze Whitebook.