Schoonmaak in de gehandicaptenzorg

Bij schoonmaken in de gehandicaptenzorg is standaardkwaliteit niet voldoende. Het is specialistisch werk dat zijn eigen specifieke aandachtspunten kent. Onze klantgerichte en sociale medewerkers kennen die als geen ander. Hygiëne staat op de eerste plaats, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Tegelijkertijd dragen zij actief bij aan het thuisgevoel van de bewoners. Bewoners ervaren onze medewerkers als rustig, vriendelijk en ontspannen. Ze zijn flexibel en makkelijk in te schakelen als de situatie daarom vraagt. Ook denken we graag actief mee over participatie van de bewoners bij het schoonmaken.

Onze beloftes

 • 100% bezetting
 • Getraind en geliefd personeel
 • Hoge kwaliteit schoonmaak
 • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
 • Pro-actief en attent
 • We kennen de momenten van de waarheid

Hygiëne en veiligheid voorop

Een hygiënische en schone omgeving is onze eerste verantwoordelijkheid. Goed schoonmaken is ontzettend belangrijk in het totale proces van hygiëne en veiligheid in de gehandicaptenzorg. Wij gebruiken een op maat gemaakte manier van reinigen. Ons doel is kwalitatief uitstekende schoonmaak in de gehandicaptenzorg en onze geliefde schoonmakers zijn zich bewust van de woonomgeving waarin zij werken. We zorgen ervoor dat we altijd rekening houden met bewoners en medewerkers van het wooncomplex. Zo dragen wij actief bij aan het thuisgevoel van de bewoners. Een verdwaalde bezoeker? Die helpen we natuurlijk weer vriendelijk op weg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom schoonmaak in de gehandicaptenzorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over!

Mogen we ook meerwaarde bieden in uw wooncomplexen voor gehandicapten?

  Uw partner in duurzaamheid

  Duurzaamheid wordt in de gezondheidszorg een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering. Augias Schoonmakers helpt u graag op uw missie naar een milieubewustere huisvesting. Bij ons staat al sinds onze oprichting duurzaamheid centraal. In onze schoonmaakwerkzaamheden gebruiken we bijvoorbeeld onze eigen lijn met innovatieve en duurzame reinigingsproducten die we zelf ontwikkeld hebben.

  Daarnaast is onze ambitie om niet alleen onze werkzaamheden duurzaam uit te voeren, maar ook duurzame relaties aan te gaan. Augias Schoonmakers bevindt zich in een select gezelschap koplopers binnen duurzaam ondernemen en wordt graag uw partner naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wordt u onze nieuwe partner in duurzaamheid?

  Meer dan alleen schoonmaken

  Augias Schoonmakers staat voor meer dan alleen schoonmaken, opruimen en reinigen. Wij zijn actief bezig met onze klanten en kunnen hierdoor onze werkzaamheden op maat leveren. Een wooncomplex is een dynamische plaats waar ongeplande veranderingen binnen de bezetting telkens op de loer liggen. Onze medewerkers zijn flexibel in hun werkzaamheden en zullen proactief meebewegen en meedenken in het onregelmatige ritme van het wooncomplex. De service die wij bieden, betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en dat onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp schieten is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat. Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw wooncomplex de norm? Neem vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  Kennis van schoon in elke branche

  Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

  Persoonlijke verhalen

  Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

  Health Center Hoenderdaal

  Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

  schoonmaakster Augias Schoonmakers

  Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

  eigenaar Augias Schoonmakers

  Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

  meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

  Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

  kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers
   
   

  De service van Augias Schoonmakers

  De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

  Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw school de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  Waarmee kunnen we u helpen?