Schoonmaak in de ouderenzorg

Schoonmaken in de ouderenzorg is specialistisch werk en kent zijn eigen specifieke aandachtspunten. Onze klantgerichte en sociale medewerkers kennen die als geen ander. Zij doen van nature altijd dat stapje extra. Ze zijn betrokken en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daar kunt u op rekenen. Onze geliefde schoonmakers zijn zich bewust van de woonomgeving waarin zij werken. Ze zijn flexibel en makkelijk in te schakelen waar iets extra’s nodig is. Zo dragen wij actief bij aan het thuisgevoel van de bewoners. We maken graag contact met een arts, verpleegkundige of vrijwilliger en helpen een verdwaalde bezoeker met alle plezier weer op weg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom schoonmaak in de ouderenzorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over!

Onze beloftes

 • 100% bezetting
 • Getraind en geliefd personeel
 • Hoge kwaliteit schoonmaak
 • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
 • Pro-actief en attent
 • We kennen de momenten van de waarheid

Hygiëne en veiligheid voorop

Corona heeft eens te meer duidelijk gemaakt hoe belangrijk goed schoonmaken is in de ouderenzorg. In de strijd tegen infecties en (resistente) bacteriën staan hygiëne en veiligheid bij ons altijd voorop. Goed schoonmaken is een enorm belangrijk onderdeel van het totale proces van hygiëne en veiligheid in de ouderenzorg. Wij gebruiken een op maat gemaakte manier van reinigen. En we zorgen ervoor dat wij altijd rekening houden met bewoners, verpleegkundigen, vrijwilligers, artsen en bezoekers. Ons doel is om kwalitatief uitstekende schoonmaak te leveren. Hierbij verliezen we de gastvrijheid die bij de ouderenzorg hoort,  nooit uit het oog.

Mogen we ook meerwaarde bieden in uw woonzorgcomplexen voor ouderen?

  Uw partner in duurzaamheid

  Duurzaamheid wordt in de gezondheidszorg een steeds groter onderdeel van de bedrijfsvoering. Augias Schoonmakers helpt u graag op uw missie naar een milieubewuster woonzorgcomplex. Bij ons staat duurzaamheid al centraal sinds onze oprichting. In onze schoonmaakwerkzaamheden gebruiken we bijvoorbeeld onze eigen lijn met innovatieve en duurzame reinigingsproducten die we zelf ontwikkeld hebben.

  Daarnaast is onze ambitie om niet alleen duurzaam in onze werkzaamheden op te treden, maar ook duurzame relaties aan gaan. Augias Schoonmakers bevindt zich in een select gezelschap koplopers binnen duurzaam ondernemen en wordt graag uw partner naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wordt u onze nieuwe partner in duurzaamheid?

  Meer dan alleen schoonmaken

  Augias Schoonmakers staat voor meer dan alleen schoonmaken, opruimen en reinigen. Wij zijn actief bezig met onze klanten en kunnen hiermee onze werkzaamheden op maat leveren. Een woonzorgcomplex voor ouderen is een dynamische plaats waar kleine maar ongeplande incidenten aan de orde van de dag zijn. Onze medewerkers zijn flexibel in hun werkzaamheden en zullen proactief meebewegen en meedenken. De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bewoner of bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp schieten, is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat. Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw woonzorgvoorziening de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  Kennis van schoon in elke branche

  Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

  Persoonlijke verhalen

  Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

  kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

  Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

  meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

  Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

  schoonmaakster Augias Schoonmakers

  Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

  eigenaar Augias Schoonmakers

  Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

  Health Center Hoenderdaal
   
   

  De service van Augias Schoonmakers

  De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

  Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw school de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  Waarmee kunnen we u helpen?