Woningcorporaties

Schoonmaak voor wooncomplexen


Een frisse, schone en opgeruimde woonomgeving draagt sterk bij aan een positieve woonbeleving van uw bewoners. Met een geruisloos en duurzaam onderhoudsprogramma, innovatieve reinigingsmaterialen en een professioneel schoonmaakteam zorgt Augias Schoonmakers voor probleemloos onderhoud van de gemeenschappelijke binnen- en buitenruimten van uw wooncomplexen. Met onze deskundige en professionele aanpak ontzorgen wij wijk- en complexbeheerders compleet. Betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie staan centraal bij Augias Schoonmakers. Wij maken onze afspraken waar, en zelfs meer dan dat: wij gaan voor een optimale schoonbeleving. Ook als dat doekje over uw voordeur deze week niet op het programma stond. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor het schoonmaken van uw wooncomplexen en projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor uw woningcorporatie kunnen doen!

Onze beloftes

 • 100% bezetting
 • Getraind en geliefd personeel
 • Hoge kwaliteit schoonmaak
 • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
 • Pro-actief en attent
 • We kennen de momenten van de waarheid

Niet alleen periodiek onderhoud

Een tevreden bewoner is een bewoner die duidelijkheid heeft en kan vertrouwen op afspraken. Augias Schoonmakers stelt vanuit jarenlange expertise in overleg met u per wooncomplex het optimale periodieke schoonmaakprogramma op. En houdt zich daaraan! Naast het onderhoud van de gangen, trappenhuizen en beglazing kan Augias Schoonmakers ook het minder frequente groot onderhoud voor u verzorgen: specialistisch vloeronderhoud (tapijt-, beton- of tegelvloer), opleveringsschoonmaak na verhuizing, bouw of verbouw, en gevel- en dieptereiniging. Gepland en op afroep. Onze goed opgeleide schoonmaakteams gaan altijd aan de slag met zo min mogelijk overlast en zo groot mogelijke duidelijkheid voor uw beheerders en bewoners. Met onze innovatieve en duurzame schoonmaakmethoden op maat bereikt u het optimale resultaat.

Mogen we ook voor uw wooncomplexen meerwaarde bieden?

  Uw partner in duurzaamheid

  Duurzaamheid wordt in bouw en onderhoud een steeds groter onderdeel van de bedrijfsvoering. Augias Schoonmakers helpt u graag op uw missie naar  milieubewuster beheer en onderhoud. Bij ons staat duurzaamheid al sinds onze oprichting centraal. Bij onze schoonmaakwerkzaamheden vindt u dit terug in onze eigen lijn met innovatieve en duurzame reinigingsproducten die we zelf ontwikkelden.

  Naast duurzaam schoonmaken heeft Augias de doelstelling duurzame relaties aan te gaan. Augias Schoonmakers maakt deel uit van een select gezelschap koplopers binnen duurzaam ondernemen en wordt graag uw partner in uw streven naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wordt u onze nieuwe partner in duurzaamheid?

  Meer dan alleen schoonmaken

  Augias Schoonmakers staat voor meer dan alleen schoonmaken, opruimen en reinigen. Wij denken actief mee met onze klanten en kunnen al onze werkzaamheden op maat leveren. Naast de periodieke schoonmaakwerkzaamheden die iedere week of tweewekelijks uitgevoerd worden, moet ook tussen- en eindonderhoud gepland worden. Bovendien zijn er renovatie- en verbouwwerkzaamheden om rekening mee te houden. In overleg met onze rayonmanager maakt u een planning die de overlast voor uw beheerders en uw bewoners minimaliseert. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken. Onze schoonmaakmedewerkers zijn flexibel in hun werkzaamheden, en bewegen en denken proactief mee. Bij welke werkzaamheden dan ook: een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp schieten is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat. Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw wooncomplexen de norm? Neem vrijblijvend contact op en wij bespreken de mogelijkheden graag met u .

  Kennis van schoon in elke branche

  Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer woonzorgcomplexen, woningcorporaties, kantoren, horecagelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

  Persoonlijke verhalen

  Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

  Health Center Hoenderdaal

  Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

  meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

  Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

  eigenaar Augias Schoonmakers

  Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

  kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

  Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

  schoonmaakster Augias Schoonmakers
   
   

  De service van Augias Schoonmakers

  De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

  Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw school de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  7 tips: Goed samenwerken met werknemers op afstand

  Hoe bewaak je jouw bedrijfscultuur wanneer je medewerkers niet onder één dak werken? Download gratis onze Whitebook.