Sector

Schoonmaak voor scholen

In een scholen omgeving is het van belang dat men in een veilige werkomgeving kan studeren, lesgeven en dat ouders hun kinderen op een veilige manier naar school kunnen brengen.  Een veilige schoolomgeving is nu met Corona helemaal een “hot topic””. Hoe zorg je ervoor dat alle belanghebbende weer veilig naar school kunnen komen? Kijk daarvoor naar onze blogs.

Corona veilige school

Zorgvuldig in hygiëne en veiligheid

Juist nu vraagt een scholen omgeving om een deskundige en professionele aanpak. Augias Schoonmakers heeft de kennis en ervaring die nodig is om schoolgebouw goed schoon te maken. Door onze unieke geliefde aanpak is de continuïteit van uw processen gewaarborgd en bent u verzekerd van een schoon gebouw. Betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie staan centraal bij Augias Schoonmakers. Onze medewerkers maken gebruik van de meest moderne apparatuur zodat wij altijd zo efficiënt en veilig mogelijk kunnen werken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming!

Daarnaast is onze ambitie om niet alleen duurzaam in onze werkzaamheden op te treden, maar ook duurzame relaties aan gaan. Augias Schoonmakers bevindt zich in een select gezelschap koplopers binnen duurzaam ondernemen en wordt graag uw partner naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wordt u onze nieuwe partner in duurzaamheid?

Meer dan alleen schoonmaken

Augias Schoonmakers staat voor meer dan alleen schoonmaken, opruimen en reinigen. Wij zijn actief bezig met onze klanten en kunnen hiermee onze werkzaamheden op maat leveren. Een school is een dynamische plaats waar ongeplande veranderingen binnen de bezetting telkens op de loer liggen. Onze medewerkers zijn flexibel in hun werkzaamheden en zullen proactief meebewegen en meedenken in het onregelmatige ritme van de school. De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat. Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw school de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op