Sector

Zullen we een afspraak inplannen?

Planten zuiveren de lucht... en Augias doet de rest!

Bij een kennismakingsgesprek ontvangt u een mooie plant.

Schoonmaak Voedingsindustrie

Hygiëne en voedselveiligheid zijn van groot belang voor de voedingsmiddelenindustrie. Als schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie zorgen wij dan ook graag dat de voedselveiligheid binnen uw productieomgeving gewaarborgd is. De schoonmaak in een food-omgeving vraagt immers om een deskundige en professionele aanpak. Augias Schoonmakers heeft de kennis en ervaring die een schoonmaakbedrijf nodig heeft om uw machines, productiehallen en productielijnen te reinigen en hygiënisch te houden. Wij zorgen er bij het reinigen binnen een food-bedrijf altijd voor dat de continuïteit van uw processen gewaarborgd is. En uiteraard dat u gebruik kunt maken van een schone productieomgeving.

Professionele reiniging voor de voedingsmiddelenindustrie

Betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie staan centraal bij Augias Schoonmakers. Onze medewerkers maken gebruik van de meest moderne apparatuur zodat de omgeving waarin u voedsel produceert of prepareert altijd hygiënisch gereinigd is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze schoonmaak-aanpak voor een bedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze food schoonmaak bij uw onderneming!

schoonmakers voedselindustrie
augias schoonmakers

Schoonmaak voedingsindustrie op maat

Of u nu bakt of slacht, ingrediënten verwerkt, of melk of kaas fabriceert, de schoonmaak in de voedingsindustrie is een vak apart. Wij maken daarom voor u een reinigingsplan op maat. Augias Schoonmakers verwerkt hierin tot in het kleinste detail alle reinigingswerkzaamheden. Van de dagelijkse schoonmaak tot periodieke desinfecties, van vloeren en wanden tot machines, silo’s, tanks en productielijnen. Uiteraard volledig volgens de HACCP-richtlijnen, met strikte protocollen voor decontaminatie en met schoonmaakmiddelen die passen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Om de efficiëntie en productiviteit binnen uw voedingsmiddelenbedrijf te waarborgen, heeft een schoonmaakbedrijf goede kennis van zaken nodig. Augias Schoonmakers is niet voor niets gespecialiseerd in schoonmaak voor de voedingsindustrie. Wij hebben deze kennis en zijn vakkundig in de reiniging voor food. Om u de dienstverlening te bieden die past binnen uw bedrijf en die voldoet aan alle (wettelijke) eisen, zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte zijn van uw procedures en protocollen. Augias Schoonmakers werkt efficiënt en verstoort uw processen zo min mogelijk tijdens de reiniging.

Duurzaamheid als speerpunt in de bedrijfsvoering

Al sinds onze oprichting in de jaren ‘90 door Carl Timmermans staat duurzaamheid bij Augias Schoonmakers hoog in het vaandel. Als u ons als schoonmaakbedrijf voor de voedingsindustrie inschakelt, dan gebruiken wij ook graag onze eigen ontwikkelde lijn met innovatieve en duurzame reinigingsproducten. Duurzaamheid staat bij ons niet alleen centraal in onze reinigingswerkzaamheden. Wij streven ook naar de perfecte schoonmaakdienst en daarbij naar duurzame relaties met klanten, medewerkers én het milieu. Door onze beperkte ecologische footprint zijn wij onderdeel van een groep koplopers binnen duurzaam ondernemen. Schakelt u Augias Schoonmakers in als schoonmaakbedrijf food? Dan verwelkomen wij u graag bij deze groep duurzame koplopers. Wordt u de volgende maatschappelijk verantwoorde onderneming in uw branche?

De service van Augias Schoonmakers

Schoonmaak in de voedingsindustrie betekent bij ons meer dan alleen maar reinigen, opruimen en zuiveren. Wij verdiepen ons in onze klanten en kijken hierbij naar de bezetting, werktijden en spitstijden van uw onderneming. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze, maar ook uw werknemers, ongehinderd aan het werk kunnen. Door onze kennis binnen voedingsbedrijven kunnen wij proactief meebewegen en meedenken in het ritme van uw onderneming. Service staat bij ons op de allereerste plek en wij streven naar een efficiënte samenwerking. Voor ons betekent dit dat u zo min mogelijk last van ons heeft en de processen zo min mogelijk en zo kort mogelijk stil liggen. Wij staan voor een correcte en professionele dienstverlening voor al onze klanten.

Wordt binnen uw onderneming Augias Schoonmakers de standaard? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden vrijblijvend met u kunnen bespreken!

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op