Sector

Schoonmaak voor ziekenhuizen

Schoonmaak in de zorg gaat verder dan slechts ziekenhuizen schoonmaken. De schoonmaak van een ziekenhuis vraagt daarom om een andere aanpak dan een standaard onderneming. Onze aanpak beperkt zich niet slechts tot schoonmaken of reinigen van ziekenhuizen. Wij gaan een stapje verder doordat onze medewerkers zich ook bewust zijn van hun dienstverlenende rol. Bij Augias Schoonmakers komen gastvrijheid, beleving en kwaliteit samen als het gaat om de schoonmaak van een ziekenhuis. Wij houden graag contact met een vrijwilliger, arts of patiënt en helpen graag bezoekers om hun weg te vinden in het ziekenhuis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent ziekenhuis schoonmaak? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij praten u dan graag bij over de mogelijkheden van een ziekenhuis schoonmaak bij Augias Schoonmakers!

Zorgvuldig in hygiëne en veiligheid

Hygiëne en veiligheid staat centraal in ziekenhuizen, praktijken of andere zorgcentra. U wilt uw patiënten dan ook een schone en veilige omgeving bieden. De zorgvuldigheid ten opzichte van hygiëne en veiligheid staat dan bij ons ook centraal. Wij begrijpen daarom ook dat ziekenhuizen schoonmaken een specialistische aanpak vereist. Augias Schoonmakers biedt u schoonmaakwerkzaamheden op maat waarbij wij van verschillende reinigingsmethoden gebruik maken. Door onze op maat gemaakte manier van reinigen zorgen wij ervoor dat wij ten allen tijde rekening houden met patiënten, verpleegkundigen, artsen en iedereen die verder in het ziekenhuis aanwezig is. Ons doel is het leveren van kwalitatieve goede ziekenhuis schoonmaak en daarbij de gastvrijheid behorend bij een zorginstelling niet uit het oog te verliezen.

Daarnaast is onze ambitie om niet alleen duurzaam in onze werkzaamheden op te treden, maar ook duurzame relaties aan gaan. Augias Schoonmakers bevindt zich in een select gezelschap koplopers binnen duurzaam ondernemen en wordt graag uw partner naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wordt u onze nieuwe partner in duurzaamheid?

Meer dan alleen schoonmaken

Augias Schoonmakers staat voor meer dan alleen schoonmaken, opruimen en reinigen. Wij zijn actief bezig met onze klanten en kunnen hiermee onze werkzaamheden op maat leveren. Een ziekenhuis is een dynamische plaats waar ongeplande veranderingen binnen de bezetting telkens op de loer liggen. Onze medewerkers zijn flexibel in hun werkzaamheden en zullen proactief meebewegen en meedenken in het onregelmatige ritme van het ziekenhuis. De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat. Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw ziekenhuis de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op