Tapijt reinigen

Specialistisch vloeronderhoud bij Augias


Zoekt u een bedrijf voor professionele tapijtreiniging? Augias Schoonmakers staat voor u klaar in heel Nederland! Wij hebben jarenlange ervaring. Tapijt reinigen is een vak: schoonmaken is de kunst niet, maar het tapijt daarbij mooi houden wel. Augias heeft zich daarin gespecialiseerd. Daarnaast zijn onze mensen gedreven om van uw werkplek een ruimte te maken waarin u en uw medewerkers zich goed voelen. Wij begrijpen dat een frisse, schone werkplek nodig is om productief te zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze beloftes

  • 100% bezetting
  • Getraind en geliefd personeel
  • Hoge kwaliteit schoonmaak
  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
  • Pro-actief en attent
  • We kennen de momenten van de waarheid

Professionele tapijtreiniging

Heeft u tapijt op kantoor? Dan is het wel zo fijn als dit regelmatig gereinigd wordt. Tapijt trekt veel stof en vuil aan, en wordt snel muf. De schoonmakers van Augias controleren eerst of het tapijt dat in uw kantoor ligt zwakke plekken of beschadigingen heeft, voordat de reiniging in gang gezet wordt. Hierna bepalen we welke reinigingsmethode optimaal is voor uw situatie. Laat u het tapijt reinigen door Augias Schoonmakers, dan bespaart u een hoop moeite en tijd en is het effect van de reiniging optimaal. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Duurzaamheid voorop

Augias Schoonmakers is een ambitieus en maatschappelijk verantwoord familiebedrijf met hart voor mens en milieu. Wij bieden ons team een uitdagende werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Doordat wij de tevredenheid van onze mensen zo waarborgen, zijn onze medewerkers betrokken en gemotiveerd om het beste uit hun werk te halen. En daar profiteert u als onderneming van als u Augias Schoonmakers inhuurt als schoonmaakpartner. Bijvoorbeeld voor de tapijtreiniging van uw bedrijfspand.

Schoon in elke branche

Werken en wonen in een schone omgeving is belangrijk voor de gezondheid en het levensgeluk. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Voor wie woont in een gemeenschappelijke voorziening, is een fijne plek om te zijn uiterst belangrijk. Daarom is een schone omgeving een kernvoorwaarde. De mensen van Augias Schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. Wij zijn onder meer actief in woonzorgcomplexen, kantoren en fabrieken, en voor woningcorporaties.

Meer dan alleen tapijt reinigen

Naast het reinigen van het tapijt op uw werkplek kunt u ons ook inhuren voor gerelateerde diensten die van werkplek een schone en prettige werkomgeving maakt. Zo bent u bij ons op de juiste plek voor alles wat met professionele reiniging te maken heeft, van glasbewassing tot DKS schoonmaak. Wij nemen voor veel ondernemingen de complete professionele schoonmaak uit handen, verspreid door het hele land. We leveren elke dag een optimale prestatie en streven naar een samenwerking waarbij er elke dag de meest hoogwaardige schoonmaakkwaliteit wordt geleverd. Door de verschillende opleidingsmogelijkheden blijven onze mensen gemotiveerd en geïnspireerd om elke dag het beste uit hun werk te halen, dit zult u merken doordat er altijd een stapje extra gezet wordt.

Bent u benieuwd naar de verschillende diensten van Augias Schoonmakers, of heeft u interesse in een op maat gemaakt plan voor uw onderneming? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Persoonlijke verhalen

Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

schoonmaakster Augias Schoonmakers

Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

eigenaar Augias Schoonmakers

Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

Health Center Hoenderdaal
 
 

Contact opnemen met Augias voor specialistische vloerreiniging

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak gerelateerde vragen. Wij werken nauw samen met relaties die schone gebouwen en voorzieningen serieus nemen.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het reinigen van uw vloer? Geen een vloer is hetzelfde. Neem daarom contact met ons op voor advies op maat. Samen met u maken wij een op maat gemaakt plan voor het reinigen van uw werkruimte. Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? U kunt ons dagelijks bereiken op 0343-493933. Ook kunt u mailen naar info@augias.nl of u kunt ons contactformulier invulen