Vacatures

Schoonmaakmedewerkers Utrecht, Zeist en Driebergen

Voor kantoorpanden in Utrecht, Zeist en Driebergen zijn wij op zoek naar gemotiveerde parttime medewerkers (m/v). Werktijden zijn dagelijks van 06.00 tot 11.00 uur en van 15.30 tot 20.00 uur. Sollicitanten dienen ruime ervaring in de schoonmaak te hebben en de Nederlandse taal voldoende te beheersen. Uw sollicitatie en cv zien wij graag per mail naar info@augias.nl tegemoet.

Kwaliteitsmanager

Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor het te allen tijde vlekkeloze service aan je klanten én medewerkers. De wensen van de klant zijn altijd het vertrekpunt van waaruit samen een service op maat wordt ontwikkeld.

De Kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het aansturen van de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. De transparantie is hierin het sleutelwoord. Er wordt gewerkt met heldere offertes en met behulp van zelf ontwikkelde digitale tools is de tijdregistratie jouw basis in de samenwerking.

Meer weten?

Schoonmaakmedewerker m/v

Voor een industrieel pand in Amsterdam Westpoort zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers met ruime ervaring in de schoonmaak. De werkzaamheden worden verricht in ploegendienst.

Meer weten?

Interview met Anita

“Ik ben meewerkend voorvrouw. Dat houdt in dat ik mijn team aanstuur, controles uitvoer, bestel, urenregistratie doe, vrij dagen van het team aanmeld etc. Het is echt een brede functie! En hij is in de loop der jaren alleen maar gegroeid.”

Lees haar verhaal

Interview met Bianca

“Bij Augias-schoonmakers is mijn functie Kwaliteitsmanager. Dit houdt kort omschreven in dat ik alles omtrent de kwaliteit van de schoonmaak moet waarborgen, zoals contact met de klant behouden en meten of de afspraken die gemaakt zijn ook door ons worden nagekomen.”

Lees haar verhaal