Bedrijfsarts zzp'er

Functieomschrijving Augias schoonmakers; als geliefd schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar goede mensen die hart voor de zaak hebben.

Bedrijfsarts zzp'er

 • Jij bent 1 tot 1,5 dag inzetbaar per maand, dag(en) in overleg;
 • Afgeronde HBO of WO opleiding met betrekking tot arbo en verzuim;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het voeren van spreekuren;
 • Gezien de functie zijn goede communicatieve vaardigheden een vanzelfsprekendheid;
 • Optioneel: ervaring met mensen uit de schoonmaakbranche.

Werkzaamheden

We zijn op zoek naar een bedrijfsarts op zzp basis die ons 1 of 1,5 dag in de maand ondersteunt. Het gaat dan voornamelijk om gesprekken te voeren hier op kantoor of een eventuele andere locatie als dat meer gewenst is. 

Als bedrijfsarts voer je gesprekken uit met medewerkers die zich ziek melden. Je bent realistisch en kan de situatie goed inschatten. Je houdt rekening met de medewerkers en ziet wat er moet gebeuren om het einddoel te behalen.

 

 

Solliciteer direct

  Werken bij Augias schoon-makers

  Augias heeft in de loop van de jaren een mooie stabiele klantengroep om zich heen verzameld, mede door hun onderscheidende manier van werken, persoonlijke benadering en een stabiele groep van medewerkers.

  Door deze kenmerkende wijze van werken met de overtuiging dat de medewerkers ‘geliefde schoonmakers’ zijn is er een toename van de vraag naar de diensten van Augias zichtbaar.

  Augias schoonmakers; als geliefd schoonmaakbedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar goede mensen die hart voor de zaak hebben en een leuke, afwisselende baan in de schoonmaak bij een vooruitstrevend familiebedrijf zoeken.

  Bekijk hieronder de openstaande vacature of neem contact op mocht je overtuigd zijn ons bedrijf iets anders te kunnen bieden.

  Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

  meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

  Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

  eigenaar Augias Schoonmakers

  Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

  kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

  Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

  schoonmaakster Augias Schoonmakers

  Duurzaam familiebedrijf

  Duurzaam familiebedrijf

  Augias ACADEMY

  Onze mensen bedrijven topsport. Zij zijn elke dag voor dag en dauw in de weer voor onze opdrachtgevers. Omdat wij ons dit ter dege realiseren trainen wij onze mensen met het ontwikkelprogramma ‘investeren in geluk.

  Wij hebben behoefte aan gepassioneerde mensen want, wij vragen excellente prestaties. Het is essentieel om hen daarvoor het juiste gereedschap te bieden. Wij hebben daarom een ambitieus en modern opleidingstraject ontwikkeld. Dit is het fundament voor een brede inzetbaarheid van onze mensen. Die hen ook helpt bij het realiseren van hun persoonlijke ambities.

  Schoonmakers werken vaak op verschillende locaties voor opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Daarom bieden wij een programma waarin er balans is tussen doeltreffend online onderwijs en persoonlijke begeleiding. In onze Augias academy bieden wij een compleet palet van trainingen en opleidingen.

  Dit doen we met onze partner in organisatieontwikkeling de M-factor zij staan net als wij voor de menselijke factor. Let op dit doen wij niet alleen om onze ambities te realiseren, maar ook die van onze mensen. In het kader van binden, boeien en bewegen zien wij het juist als een uitdaging en kans deze beide ambities te verbinden. We doen er alles aan om groeikansen van onze mensen te realiseren. Zoals Jimmy. Hij is begonnen op de werkvloer en is nu in ons bedrijf kwaliteitsmanager en stuurt het team van mensen aan. Dit is wat mij persoonlijk drijft en waarvoor ik het doe.

  Wij zijn hartstikke trots en zie ik het als een groot compliment als mensen zoals Jimmy kansen pakken en ons gebruiken als springplank voor verdere carrière. En hiermee hun verdere geluk. Onze mensen behoren hiermee tot de best opgeleide talenten in de schoonmaakbranche. Dit is onze aanpak wat resulteert in het team van geliefde schoonmakers.