Ziekenhuizen

Schoonmaak voor ziekenhuizen


Schoonmaak in de zorg gaat verder dan slechts ziekenhuizen schoonmaken. De schoonmaak van een ziekenhuis vraagt daarom om een andere aanpak dan een standaard onderneming. Onze aanpak beperkt zich niet slechts tot schoonmaken of reinigen van ziekenhuizen. Wij gaan een stapje verder doordat onze medewerkers zich ook bewust zijn van hun dienstverlenende rol. Bij Augias Schoonmakers komen gastvrijheid, beleving en kwaliteit samen als het gaat om de schoonmaak van een ziekenhuis. Wij houden graag contact met een vrijwilliger, arts of patiënt en helpen graag bezoekers om hun weg te vinden in het ziekenhuis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent ziekenhuis schoonmaak? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij praten u dan graag bij over de mogelijkheden van een ziekenhuis schoonmaak bij Augias Schoonmakers!

Onze beloftes

 • 100% bezetting
 • Getraind en geliefd personeel
 • Hoge kwaliteit schoonmaak
 • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
 • Pro-actief en attent
 • We kennen de momenten van de waarheid

Zorgvuldig in hygiëne en veiligheid

Hygiëne en veiligheid staat centraal in ziekenhuizen, praktijken of andere zorgcentra. U wilt uw patiënten dan ook een schone en veilige omgeving bieden. De zorgvuldigheid ten opzichte van hygiëne en veiligheid staat dan bij ons ook centraal. Wij begrijpen daarom ook dat ziekenhuizen schoonmaken een specialistische aanpak vereist. Augias Schoonmakers biedt u schoonmaakwerkzaamheden op maat waarbij wij van verschillende reinigingsmethoden gebruik maken. Door onze op maat gemaakte manier van reinigen zorgen wij ervoor dat wij ten allen tijde rekening houden met patiënten, verpleegkundigen, artsen en iedereen die verder in het ziekenhuis aanwezig is. Ons doel is het leveren van kwalitatieve goede ziekenhuis schoonmaak en daarbij de gastvrijheid behorend bij een zorginstelling niet uit het oog te verliezen.

Mogen we ook voor uw ziekenhuis meerwaarde bieden?

  Uw partner in duurzaamheid

  Duurzaamheid wordt in de gezondheidszorg een steeds groter onderdeel van de bedrijfsvoering. Augias Schoonmakers helpt u graag op uw missie naar een milieubewuster ziekenhuis. Bij ons staat al sinds onze oprichting duurzaamheid centraal. In onze schoonwerkzaamheden komt dit tot uiting door onze eigen ontwikkelde lijn met innovatie en duurzame reinigingsproducten.

  Daarnaast is onze ambitie om niet alleen duurzaam in onze werkzaamheden op te treden, maar ook duurzame relaties aan gaan. Augias Schoonmakers bevindt zich in een select gezelschap koplopers binnen duurzaam ondernemen en wordt graag uw partner naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wordt u onze nieuwe partner in duurzaamheid?

  Meer dan alleen schoonmaken

  Augias Schoonmakers staat voor meer dan alleen schoonmaken, opruimen en reinigen. Wij zijn actief bezig met onze klanten en kunnen hiermee onze werkzaamheden op maat leveren. Een ziekenhuis is een dynamische plaats waar ongeplande veranderingen binnen de bezetting telkens op de loer liggen. Onze medewerkers zijn flexibel in hun werkzaamheden en zullen proactief meebewegen en meedenken in het onregelmatige ritme van het ziekenhuis. De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat. Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw ziekenhuis de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  Kennis van schoon in elke branche

  Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

  Persoonlijke verhalen

  Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

  kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

  Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

  meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

  Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

  schoonmaakster Augias Schoonmakers

  Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

  eigenaar Augias Schoonmakers

  Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

  Health Center Hoenderdaal
   
   

  De service van Augias Schoonmakers

  De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

  Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw ziekenhuis de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  7 tips: Goed samenwerken met werknemers op afstand

  Hoe bewaak je jouw bedrijfscultuur wanneer je medewerkers niet onder één dak werken? Download gratis onze Whitebook.