Diensten

Uw gevel laten reinigen door Augias schoonmakers!

De gevel van uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming, hierom is het belangrijk dat deze er fris en schoon uitziet. Dit zal een goede eerste indruk achterlaten op de bezoekers van uw pand, en dit zal een positief effect hebben op de eventuele samenwerking. Augias Schoonmakers staat voor u klaar als u opzoek bent naar een bedrijf dat de gevelreiniging van uw bedrijfspand uit handen neemt. Wanneer u een schoonmaakbedrijf zoekt die meewerkt aan uw wensen, bent u bij Augias Schoonmakers aan het juiste adres. Wij passen ons aan, om zo een partner binnen uw bedrijf te zijn. Zo spelen wij in op bepaalde gebeurtenissen en afspraken, zodat uw pand er altijd, op het juiste moment, op en top uitziet.

Augias Schoonmakers
Augias Schoonmakers

Gevelreiniging

Wij kunnen u op vele fronten van dienst zijn. Zo zorgen wij ervoor dat het bedrijfspand er van binnen strak uitziet, maar doen wij bijvoorbeeld ook aan gevelreiniging. Zo heeft uw onderneming niet alleen een goede uitstraling van binnen het pand, maar ook het uiterlijke aanzicht pakken wij grondig aan. Bij ons kunt u uw gevel laten reinigen wanneer het u uitkomt. Augias past zich aan op zijn klanten en zorgt daarmee voor de juiste dienstverlening.

Kiest u ervoor om de gevelreiniging van uw pand uit handen te geven aan de schoonmakers van Augias? Dan haalt u een betrouwbare en ambitieuze partner binnen het bedrijf. Wij passen ons volledig aan aan uw wensen, en zullen altijd een stapje extra zetten om uw bedrijfspand volledig in orde te maken.

Bij Augias zorgen we er dus voor dat er zich geen onnodige schadelijke stoffen, zowel ín als buiten uw pand bevinden. Door uw gevel te laten reinigen door Augias beschikt u niet alleen over een uitbesteding aan een schoonmaakbedrijf, maar ook aan een duurzame partner. Door in te spelen op elkaars wensen en behoeften zorgen wij samen voor het beste resultaat.

Het Augias team

Bij Augias werken wij met professionele schoonmakers die een passie hebben voor hun vak. Zo zorgt de juiste motivatie en passie ervoor dat uw gevelreiniging of een andere klus brandschoon is. Wij zijn trots op onze werknemers en zo bieden wij onze werknemers graag speciale cursussen en trainingen aan. Dit resulteert in een hecht team van betrokken medewerkers die uw gebouw een schoon en verzorgd uiterlijk geven, zowel van binnen als van buiten.

Een officieel, gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Naast de exclusieve lijn van ecologische schoonmaakproducten die wij gebruiken voor diensten als gevelreiniging, zijn wij u ook officieel aangesloten bij de Ondernemersorganisatie voor Schoonmaak en Bedrijfsdiensten (OSB).

De OSB verzorgt bijvoorbeeld tweemaal per jaar een audit over onze administratie. Tevens controleren ze de papieren van onze medewerkers en stellen zij voorschriften over het werk op. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aantal vierkante meters die schoongemaakt moeten worden nadat de ruimte opgemeten is.

Bent u opzoek naar een partner die de reiniging van uw bedrijfspand uit handen kan nemen? Augias Schoonmakers is de beste keuze als u zoekt naar een duurzaam, betrokken en gemotiveerd bedrijf dat u helpt met bijvoorbeeld de gevelreiniging van uw onderneming. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat we voor u een plan op maat kunnen maken waarmee we het maximale resultaat voor uw onderneming zullen behalen.

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op