Diensten

Glasbewassing

Ben je als onderneming op zoek naar een een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw glasbewassing? Dan bent u bij Augias schoonmakers aan het juiste adres! Een bedrijfspand van een onderneming is vaak het visitekaartje van het bedrijf. Daarom is het van belang dat u met uw bedrijfspand gelijk een goede indruk achterlaat. Augias schoonmakers zorgt er graag voor dat uw bedrijfspand straalt. Bij ons staat professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel wanneer u ons inhuurt als voor de glasbewassing van uw pand. Benieuwd naar de mogelijkheden om ook uw bedrijfspand die professionele en schone uitstraling te geven? Neem dan vrijblijvend contact ons op en ontdek de mogelijkheden van een glazenwasser inhuren bij Augias schoonmakers!

Augias Schoonmakers
Augias Schoonmakers

Een schoon en verzorgd gebouw

Met onze glasbewassing zorgen wij niet alleen voor een schoon en verzorgd bedrijfspand. Ook draagt een smetteloos bedrijfspand bij aan een prettigere en veiligere werkomgeving. Het bedrijfskaartje van uw onderneming laten wij stralen maar ook de medewerkers zullen met meer plezier aan het werk gaan. Onze medewerkers weten precies wat er nodig is om zowel naar binnen als naar buiten voor een schone werkomgeving te zorgen. Als u ons als glazenwasser inhuurt dan bespreken wij graag wat voor maatwerk we voor u kunnen leveren. Wij werken uitsluitend met de beste glazenwassers om de glasbewassing voor jouw onderneming optimaal te verzorgen.

Oprichter Carl Timmermans heeft een complete lijn met innovatieve en duurzame schoonmaakproducten ontwikkeld waar wij nog steeds mee schoonmaken. Onze ambitie is dan ook om de perfecte schoonmaakdienst te leveren en daarbij duurzame relaties aan te gaan met klanten, medewerkers én het milieu. Wij doen er alles aan om onze ecologische footprint zo beperkt mogelijk te houden en daarmee zijn wij onderdeel van een groep koplopers in duurzaam ondernemen. Huurt u ons in als glazenwasser dan draagt u actief uw steentje bij aan een duurzamer milieu. Bent u de volgende duurzaam verantwoorde onderneming die met Augias schoonmakers in zee gaat?

De service van Augias schoonmakers

Bij ons betekent schoonmaken meer dan alleen maar opruimen, reinigen en glazenbewassing van een pand. Wij zorgen ervoor dat de werknemers bij onze klanten ongehinderd aan het werk kunnen. Dit doen we door ons te verdiepen in onder andere de bezetting van u als klant. Doordat wij weten welke werkplekken er wanneer worden gebruikt, kunnen wij proactief meedenken en meebewegen in het ritme van uw organisatie. Service staat bij ons op nummer één en wij streven dan ook altijd naar een manier zodat iedereen altijd aan de slag kan. Wij profileren ons hiermee als correcte maar ook professionele dienstverlener. Wordt Augias schoonmakers ook bij u in de organisatie een standaard? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op