Diensten

Professionele schoonmaak

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u volledig ontzorgt op het gebied van professionele schoonmaak? Dan bent u bij Augias Schoonmakers aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf die zich concentreert op duurzaam schoonmaken voor verschillende bedrijven in Nederland. Al sinds de jaren ’90 verzorgen we voor verschillende sectoren de professionele schoonmaak, met veel succes en plezier. Bent u benieuwd geworden naar onze diensten? Lees dan verder en ontdek wat Augias schoonmakers voor u en uw bedrijf kan betekenen!

Augias Schoonmakers
Augias Schoonmakers

Verschillende sectoren

Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

Waarom Augias Schoonmakers?

Wij zijn een overzichtelijk en wendbaar familiebedrijf. Om deze reden kunnen we snel inspelen op uw wensen en de veranderingen in de markt. Door onze ervaring en kennis in verschillende ondernemingen kunnen wij goed meebewegen in uw onderneming. Dat betekent dat u en uw collega’s geen last, maar enkel profijt van onze diensten zullen hebben. Service staat bij ons bovenaan, en wij streven altijd naar een succesvolle samenwerking. Al heel veel jaren staan wij paraat met een team van betrokken medewerkerkers om uw gebouw een schoon en verzorgd uiterlijk te geven. Een eerste indruk blijft het beste bij, dus zodra deze goed is is de eerste stap naar een succesvolle samenwerking al gezet.

Duurzaam schoonmaken

Naast uw pand houden wij ook het milieu graag zo schoon mogelijk. Daarom doen wij hard ons best om onze ecologische footprint zo beperkt mogelijk te houden. Dit betekent dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe methoden om duurzaamheid en resultaat te verbeteren. Schakelt u Augias Schoonmakers in voor de professionele schoonmaak van uw bedrijf? Dan verwelkomen wij u graag bij de groep van duurzame koplopers.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten, of wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn in een samenwerking? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op