Gevelreiniging

Uw gevel laten reinigen door Augias schoonmakers!


De gevel van uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming. Die moet er fris en schoon uitzien om een goede eerste indruk te maken op de bezoekers van uw pand - misschien wel nieuwe klanten met wie u graag wilt samenwerken. Augias Schoonmakers staat ervoor klaar om u de gevelreiniging uit handen te nemen. Als u een schoonmaakbedrijf zoekt dat luistert naar uw wensen, u goed adviseert en de plannen met u bespreekt, bent u bij Augias Schoonmakers aan het juiste adres. Wij zijn graag een partner binnen uw bedrijf. Zo houden wij rekening met uw planning en afspraken, zodat uw pand er op het juiste moment op en top uitziet.

Onze beloftes

  • 100% bezetting
  • Getraind en geliefd personeel
  • Hoge kwaliteit schoonmaak
  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
  • Pro-actief en attent
  • We kennen de momenten van de waarheid

Gevelreiniging

Wij kunnen u op vele fronten van dienst zijn. Zo zorgen wij ervoor dat het bedrijfspand er van binnen strak uitziet, maar doen wij bijvoorbeeld ook aan gevelreiniging. Zo heeft uw onderneming niet alleen een goede uitstraling van binnen het pand, maar ook het uiterlijke aanzicht pakken wij grondig aan. Bij ons kunt u uw gevel laten reinigen wanneer het u uitkomt. Augias past zich aan op zijn klanten en zorgt daarmee voor de juiste dienstverlening. Kiest u ervoor om de gevelreiniging van uw pand uit handen te geven aan de schoonmakers van Augias? Dan haalt u een betrouwbare en ambitieuze partner binnen het bedrijf. Wij passen ons volledig aan aan uw wensen, en zullen altijd een stapje extra zetten om uw bedrijfspand volledig in orde te maken.

Augias Schoonmakers Ecologische schoonmaak

Bij Augias werken we met ecologische schoonmaakproducten die meehelpen aan een beter milieu. Onze oprichter, Carl Timmermans, is hiermee begonnen, om uiteindelijk te groeien tot een ecologisch schoonmaakbedrijf.. Carl ontwikkelde een eigen innovatieve, duurzame lijn met ecologische schoonmaakproducten. Vanuit hier is de basis gelegd voor zijn eigen schoonmaakbedrijf, Augias Schoonmakers.

Bij Augias zorgen we er dus voor dat er zich geen onnodige schadelijke stoffen, zowel ín als buiten uw pand bevinden. Door uw gevel te laten reinigen door Augias beschikt u niet alleen over een uitbesteding aan een schoonmaakbedrijf, maar ook aan een duurzame partner. Door in te spelen op elkaars wensen en behoeften zorgen wij samen voor het beste resultaat.

Kennis van schoon in elke branche

Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

Het Augias team

Bij Augias werken wij met professionele schoonmakers die een passie hebben voor hun vak. Zo zorgt de juiste motivatie en passie ervoor dat uw gevelreiniging of een andere klus brandschoon is. Wij zijn trots op onze werknemers en zo bieden wij onze werknemers graag speciale cursussen en trainingen aan. Dit resulteert in een hecht team van betrokken medewerkers die uw gebouw een schoon en verzorgd uiterlijk geven, zowel van binnen als van buiten.

Persoonlijke verhalen

Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

schoonmaakster Augias Schoonmakers

Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

eigenaar Augias Schoonmakers

Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

Health Center Hoenderdaal

Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers
 
 

Een officieel, gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Naast de exclusieve lijn van ecologische schoonmaakproducten die wij gebruiken voor diensten als gevelreiniging, zijn wij u ook officieel aangesloten bij de Ondernemersorganisatie voor Schoonmaak en Bedrijfsdiensten (OSB).

De OSB verzorgt bijvoorbeeld tweemaal per jaar een audit over onze administratie. Tevens controleren ze de papieren van onze medewerkers en stellen zij voorschriften over het werk op. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aantal vierkante meters die schoongemaakt moeten worden nadat de ruimte opgemeten is.

Bent u opzoek naar een partner die de reiniging van uw bedrijfspand uit handen kan nemen? Augias Schoonmakers is de beste keuze als u zoekt naar een duurzaam, betrokken en gemotiveerd bedrijf dat u helpt met bijvoorbeeld de gevelreiniging van uw onderneming. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat we voor u een plan op maat kunnen maken waarmee we het maximale resultaat voor uw onderneming zullen behalen.