Glasbewassing

Glazenwasser


Bent u voor uw onderneming op zoek naar een een betrouwbare glazenwasser? Dan bent u bij Augias schoonmakers aan het juiste adres! Een bedrijfspand van een onderneming is vaak het visitekaartje van het bedrijf. Daarom is het van belang dat u met uw bedrijfspand gelijk een goede indruk achterlaat. Met professionele glasbewassing zorgt Augias schoonmakers er graag voor dat uw bedrijfspand straalt. Bij ons staat professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel wanneer u ons inhuurt. Benieuwd naar de mogelijkheden om ook uw bedrijfspand die professionele en schone uitstraling te geven? Neem vrijblijvend contact ons op en ontdek de mogelijkheden voor glasbewassing bij Augias Schoonmakers! 

Onze beloftes

  • 100% bezetting
  • Getraind en geliefd personeel
  • Hoge kwaliteit schoonmaak
  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
  • Pro-actief en attent
  • We kennen de momenten van de waarheid

Een schoon en verzorgd gebouw

Met onze glasbewassing zorgen wij niet alleen voor een schoon en verzorgd bedrijfspand. Ook draagt een smetteloos bedrijfspand bij aan een prettigere en veiligere werkomgeving. Het bedrijfskaartje van uw onderneming laten wij stralen maar ook de medewerkers zullen met meer plezier aan het werk gaan. Onze medewerkers weten precies wat er nodig is om zowel naar binnen als naar buiten voor een schone werkomgeving te zorgen. Als u ons als glazenwasser inhuurt dan bespreken wij graag wat voor maatwerk we voor u kunnen leveren. Wij werken uitsluitend met de beste glazenwassers om de glasbewassing voor jouw onderneming optimaal te verzorgen.

Duurzaam schoonmaken

Bij familiebedrijf Augias schoonmakers staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Als sinds onze oprichting in de jaren ‘90 maken we ons sterk voor het gebruiken van duurzame schoonmaakproducten. Ook in dienst als glazenwassersbedrijf kijken wij graag naar milieuvriendelijke manieren van schoonmaken. Oprichter Carl Timmermans heeft een complete lijn met innovatieve en duurzame schoonmaakproducten ontwikkeld waar wij nog steeds mee schoonmaken. Onze ambitie is dan ook om de perfecte schoonmaakdienst te leveren en daarbij duurzame relaties aan te gaan met klanten, medewerkers én het milieu. Wij doen er alles aan om onze ecologische footprint zo beperkt mogelijk te houden en daarmee zijn wij onderdeel van een groep koplopers in duurzaam ondernemen. Huurt u ons in als glazenwasser dan draagt u actief uw steentje bij aan een duurzamer milieu. Bent u de volgende duurzaam verantwoorde onderneming die met Augias schoonmakers in zee gaat?

Schoonmaken in elke branche

Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, woonzorgcomplexen, wooncomplexen en fabrieken.

De service van Augias schoonmakers

Bij ons betekent schoonmaken meer dan alleen maar opruimen, reinigen en glazenbewassing van een pand. Wij zorgen ervoor dat de werknemers bij onze klanten ongehinderd aan het werk kunnen. Dit doen we door ons te verdiepen in onder andere de bezetting van u als klant. Doordat wij weten welke werkplekken er wanneer worden gebruikt, kunnen wij proactief meedenken en meebewegen in het ritme van uw organisatie. Service staat bij ons op nummer één en wij streven dan ook altijd naar een manier zodat iedereen altijd aan de slag kan. Wij profileren ons hiermee als correcte maar ook professionele dienstverlener. Wordt Augias schoonmakers ook bij u in de organisatie een standaard? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Persoonlijke verhalen

Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

Health Center Hoenderdaal

Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

schoonmaakster Augias Schoonmakers

Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

eigenaar Augias Schoonmakers
 
 

Duurzaam familiebedrijf

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak gerelateerde vragen. Wij werken nauw samen met relaties die schone gebouwen en voorzieningen serieus nemen.

Conform uw wensen zorgen wij voor professionele schoonmaak. Ons gepassioneerd & deskundig team is breed inzetbaar, heeft affiniteit met persoonlijke aandacht en overtreft graag de verwachtingen.