Industrie

Schoonmaak voor de industrie


Bij industriële omgevingen is het van belang dat alle productieprocessen op een veilige en goede manier blijven lopen. Daarom vraagt een industriële schoonmaak een deskundige en professionele aanpak. Augias Schoonmakers heeft de kennis en ervaring die een industrieel reinigingsbedrijf nodig heeft om uw machines, productiehallen en productielijnen te reinigen. Wij zorgen er bij onze schoonmaakwerkzaamheden altijd voor dat de continuïteit van uw processen wordt gewaarborgd en dat het resultaat een schone productielijn is. Betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie staan centraal bij Augias Schoonmakers. Onze medewerkers maken gebruik van de meest innovatieve en duurzame apparatuur en reinigingsmiddelen zodat we u altijd een industriële reiniging op maat kunnen aanbieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een industriële schoonmaak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de schoonmaakmogelijkheden voor uw onderneming!

Onze beloftes

 • 100% bezetting
 • Getraind en geliefd personeel
 • Hoge kwaliteit schoonmaak
 • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
 • Pro-actief en attent
 • We kennen de momenten van de waarheid

Schone en efficiënte productielijnen

Industriële productieprocessen zijn afhankelijk van efficiëntie en een hoge productiviteit. Daar kan een schoonmaker niet zomaar aan de slag: er is kennis van zaken nodig. Augias Schoonmakers heeft deze kennis en is vakkundig in industriële reiniging. Wij zorgen er te allen tijde voor dat wij op de hoogte zijn van uw procedures en protocollen. Is hygiëne een vereiste binnen uw onderneming, dan hebben wij de mogelijkheid om decontaminatie uit te voeren volgens de strikte protocollen die bij u gelden. Een industriële schoonmaak werkt niet alleen bevorderlijk voor efficiënte productielijnen. Ook draagt een industriële reiniging bij aan het welzijn van uw medewerkers en het visitekaartje van uw onderneming. Augias Schoonmakers gaat efficiënt te werk en zorgt er hiermee voor dat uw productieproces niet, of nauwelijks, wordt verstoord.

Mogen we ook voor uw fabriek meerwaarde bieden?

  Duurzaamheid als speerpunt in de bedrijfsvoering

  Al sinds onze oprichting in de jaren ‘90 door Carl Timmermans staat duurzaamheid bij Augias Schoonmakers hoog in het vaandel. Als u ons als industrieel reinigingsbedrijf inschakelt, dan gebruiken wij ook graag onze eigen ontwikkelde lijn met innovatieve en duurzame reinigingsproducten. Duurzaamheid staat bij ons niet alleen centraal in onze reinigingswerkzaamheden.

  Onze ambitie is ook om te streven naar de perfecte schoonmaakdienst en daarbij duurzame relaties aan te gaan met klanten, medewerkers én het milieu. Door onze beperkte ecologische footprint zijn wij onderdeel van een groep koplopers binnen duurzaam ondernemen. Als u Augias Schoonmakers inschakelt als industrieel reinigingsbedrijf dan verwelkomen wij graag bij deze groep duurzame koplopers. Wordt u de volgende maatschappelijk verantwoorde onderneming in uw branche?

  De service van Augias Schoonmakers

  Schoonmaken betekent bij ons meer dan alleen maar reinigen, opruimen en zuiveren. Wij verdiepen ons in onze klanten en kijken hierbij naar de bezetting, werktijden en spitstijden van uw onderneming. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze maar ook uw werknemers ongehinderd aan het werk kunnen. Door onze kennis binnen bedrijven kunnen wij proactief meebewegen en meedenken in het ritme van uw onderneming. Service staat bij ons op de allereerste plek en wij streven naar een efficiënte samenwerking. Voor ons betekent dit dat u zo min mogelijk last van ons heeft en de processen zo min en kort mogelijk stil liggen. Wij staan voor een correcte en professionele dienstverlening voor al onze klanten. Wordt binnen uw onderneming Augias Schoonmakers ook de standaard? Neem dan contact met ons op zodat we vrijblijvend met u de mogelijkheden kunnen bespreken!

  Kennis van schoon in elke branche

  Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, wooncomplexen, woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

  Persoonlijke verhalen

  Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

  eigenaar Augias Schoonmakers

  Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

  meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

  Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

  Health Center Hoenderdaal

  Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

  schoonmaakster Augias Schoonmakers

  Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

  kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers
   
   

  De service van Augias Schoonmakers

  De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

  Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw fabriek de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.