Kantoren

Schoonmaak voor kantoor


In een kantooromgeving moeten de medewerkers veilig kunnen werken. In de periode dat corona heerste, heeft iedereen geleerd hoe belangrijk het is dat werkruimten goed geventileerd en schoongehouden worden. Nu weer meer mensen op kantoor werken, blijft dat belangrijk. Augias Schoonmakers heeft jarenlange ervaring in duurzaam en grondig reinigen van kantoren en de bijbehorende facilitaire en sanitaire ruimten. Wij verzorgen niet alleen de periodieke werkzaamheden als stof afnemen en dweilen, maar ook het intensieve vloeronderhoud en bijvoorbeeld dieptereiniging van uw sanitaire ruimten. Nagenoeg geruisloos, voorkomend en attent doen onze ervaren schoonmakers hun werk.

Onze beloftes

 • 100% bezetting
 • Getraind en geliefd personeel
 • Hoge kwaliteit schoonmaak
 • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
 • Pro-actief en attent
 • We kennen de momenten van de waarheid

Zorgvuldig in hygiëne en veiligheid

De schoonmaak van kantooromgevingen vraagt om een deskundige en professionele aanpak. Augias Schoonmakers heeft de kennis en ervaring. Door onze unieke geliefde aanpak is de continuïteit van uw processen gewaarborgd en bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie staan centraal bij Augias Schoonmakers. Onze medewerkers maken gebruik van de meest innovatieve en duurzame machines en ecologische reinigingsmiddelen, zodat wij altijd zo efficiënt en veilig mogelijk werken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw kantoren te laten schoonmaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming!

Mogen we ook voor uw kantoor meerwaarde bieden?

  Uw partner in duurzaamheid

  Duurzaamheid wordt in kantoren een steeds groter onderdeel van de bedrijfsvoering. Augias Schoonmakers helpt u graag op uw missie naar een milieubewuster  kantoor. Bij ons staat duurzaamheid al centraal sinds onze oprichting. In onze schoonmaakwerkzaamheden vindt u dit onder meer terug in de duurzame en innovatieve reinigingsproducten die wij al weer jaren geleden ontwikkelden.  

  Daarnaast is onze ambitie om niet alleen duurzaam te zijn in onze werkzaamheden, maar ook duurzame relaties aan gaan. Augias Schoonmakers bevindt zich in een select gezelschap koplopers in duurzaam ondernemen en wordt graag uw partner in uw streven naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wordt u onze nieuwe partner in duurzaamheid?

  Meer dan alleen schoonmaken

  Augias Schoonmakers staat voor meer dan alleen schoonmaken, opruimen en reinigen. Wij zijn actief bezig met onze klanten en kunnen hiermee onze werkzaamheden op maat leveren. Een kantoor is een dynamische plaats waar ongeplande veranderingen binnen de bezetting telkens op de loer liggen. Onze medewerkers zijn flexibel in hun werkzaamheden en zullen proactief meebewegen en meedenken in het onregelmatige ritme van het kantoor. De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat. Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw kantoor de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  Kennis van schoon in elke branche

  Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

  Persoonlijke verhalen

  Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

  schoonmaakster Augias Schoonmakers

  Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

  kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

  Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

  Health Center Hoenderdaal

  Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

  eigenaar Augias Schoonmakers

  Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

  meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers
   
   

  De service van Augias Schoonmakers

  De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

  Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw kantoor de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.