Een overzichtelijk, wendbaar familiebedrijf

Augias is een overzichtelijk, wendbaar familiebedrijf. Daardoor kunnen we snel inspelen op wensen van de klant en veranderingen in de markt. Carl en Maurits vormen de directie, al vinden zij dat zelf geen prettig woord. Hun gedeelde visie op het ondernemerschap is helder: “Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.”

De organisatie wordt ondersteund door een gestroomlijnde, moderne backoffice. Ook deze medewerkers kennen alle aspecten van het bedrijf tot in de kleinste details. Zij zijn erop gericht om zowel het werk van de schoonmakers als de ervaring van alle relaties zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen.

We zijn er trots op dat onze goede relatie met en behandeling van onze mensen leidt tot een laag ziekteverzuim (1,7%) en veel langdurige dienstverbanden. Sommige schoonmakers werken al meerdere decennia voor ons; enkelen zelfs al vanaf het eerste uur, dat is langer dan 30 jaar! Ook in deze cijfers komt ons streven naar continuïteit naar voren, zowel in de behandeling van onze eigen mensen, als in de relatie met onze klanten!

Onze missie: Geliefd

Wij denken anders. Ieder mens verdient het om te werken in een schone omgeving.
Alleen zo kan je het maximale resultaat uit jezelf halen.
Hiervoor zijn wij opzoek naar GELIEFD personeel:

Gepassioneerd
Wij hebben liefde voor ons vak en laten dat merken aan onze omgeving: zichtbaar, hoorbaar en voelbaar.

Eigen verantwoordelijkheid
We focussen ons op de eigen cirkel van invloed, denken na en tonen initiatief om problemen op te lossen en te voorkomen. We spreken elkaar aan op passend én niet passend GELIEFD-gedrag.

Loyaal
We zijn eerlijk en oprecht naar elkaar en praten over mensen alsof ze erbij zijn. Wanneer wij over anderen moeten praten die niet aanwezig zijn, doen wij dit met zuivere intenties.

Interesse
Wij hebben oprechte aandacht voor elkaar en verdiepen ons graag in ons vak.

Excellent
We houden niet van een zesjes-cultuur en streven voortdurend naar het beste resultaat.

Flexibel
Wij realiseren ons dat de wensen van de klant soms per dag kunnen wijzigen en wij bewegen soepel mee.

Deskundig
We staan voor hoge kwaliteit, zijn gedreven en voeren onze taak vakkundig en volledig uit.

Respect
We handelen met fatsoen en waardering naar klanten, collega’s, leveranciers én milieu.