Team

Team
Cherise Bransen Monique Schrijver Bianca Smink Jimmy van Zon Joyce Koot Wim Lukkassen Maurits Timmermans Jeroen Tomson

Cherise Bransen

Backoffice / HR

Monique Schrijver

Commercieel Manager

Bianca Smink

Kwaliteitsmanager

Jimmy van Zon

Kwaliteitsmanager

Joyce Koot

Boekhouding

Wim Lukkassen

Bedrijfsadviseur / Finance

Maurits Timmermans

Algemeen Directeur

Jeroen Tomson

Allround Medewerker

Een overzichtelijk, wendbaar familiebedrijf

Augias is een overzichtelijk, wendbaar familiebedrijf. Daardoor kunnen we snel inspelen op wensen van de klant en veranderingen in de markt. Carl en Maurits vormen de directie, al vinden zij dat zelf geen prettig woord. Hun gedeelde visie op het ondernemerschap is helder: “Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.”

De organisatie wordt ondersteund door een gestroomlijnde, moderne backoffice. Ook deze medewerkers kennen alle aspecten van het bedrijf tot in de kleinste details. Zij zijn erop gericht om zowel het werk van de schoonmakers als de ervaring van alle relaties zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen.

We zijn er trots op dat onze goede relatie met en behandeling van onze mensen leidt tot een laag ziekteverzuim (1,7%) en veel langdurige dienstverbanden. Sommige schoonmakers werken al meerdere decennia voor ons; enkelen zelfs al vanaf het eerste uur, dat is langer dan 30 jaar! Ook in deze cijfers komt ons streven naar continuïteit naar voren, zowel in de behandeling van onze eigen mensen, als in de relatie met onze klanten!

 
 

We zijn actief in deze sectoren

Duurzaam familiebedrijf

Duurzaam familiebedrijf

Onze missie: Geliefd

Wij denken anders. Ieder mens verdient het om te werken in een schone omgeving.
Alleen zo kan je het maximale resultaat uit jezelf halen.
Hiervoor zijn wij opzoek naar GELIEFD personeel:

Gepassioneerd
Wij hebben liefde voor ons vak en laten dat merken aan onze omgeving: zichtbaar, hoorbaar en voelbaar.


Eigen verantwoordelijkheid
We focussen ons op de eigen cirkel van invloed, denken na en tonen initiatief om problemen op te lossen en te voorkomen. We spreken elkaar aan op passend én niet passend GELIEFD-gedrag.


Loyaal
We zijn eerlijk en oprecht naar elkaar en praten over mensen alsof ze erbij zijn. Wanneer wij over anderen moeten praten die niet aanwezig zijn, doen wij dit met zuivere intenties.


Interesse
Wij hebben oprechte aandacht voor elkaar en verdiepen ons graag in ons vak.


Excellent
We houden niet van een zesjes-cultuur en streven voortdurend naar het beste resultaat.


Flexibel
Wij realiseren ons dat de wensen van de klant soms per dag kunnen wijzigen en wij bewegen soepel mee.


Deskundig
We staan voor hoge kwaliteit, zijn gedreven en voeren onze taak vakkundig en volledig uit.


Respect
We handelen met fatsoen en waardering naar klanten, collega’s, leveranciers én milieu.

Augias ACADEMY

Onze mensen bedrijven topsport. Zij zijn elke dag voor dag en dauw in de weer voor onze opdrachtgevers. Omdat wij ons dit ter dege realiseren trainen wij onze mensen met het ontwikkelprogramma ‘investeren in geluk.

Wij hebben behoefte aan gepassioneerde mensen want, wij vragen excellente prestaties. Het is essentieel om hen daarvoor het juiste gereedschap te bieden. Wij hebben daarom een ambitieus en modern opleidingstraject ontwikkeld. Dit is het fundament voor een brede inzetbaarheid van onze mensen. Die hen ook helpt bij het realiseren van hun persoonlijke ambities.

Schoonmakers werken vaak op verschillende locaties voor opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Daarom bieden wij een programma waarin er balans is tussen doeltreffend online onderwijs en persoonlijke begeleiding. In onze Augias academy bieden wij een compleet palet van trainingen en opleidingen.

Dit doen we met onze partner in organisatieontwikkeling de M-factor zij staan net als wij voor de menselijke factor. Let op dit doen wij niet alleen om onze ambities te realiseren, maar ook die van onze mensen. In het kader van binden, boeien en bewegen zien wij het juist als een uitdaging en kans deze beide ambities te verbinden. We doen er alles aan om groeikansen van onze mensen te realiseren. Zoals Jimmy. Hij is begonnen op de werkvloer en is nu in ons bedrijf kwaliteitsmanager en stuurt het team van mensen aan. Dit is wat mij persoonlijk drijft en waarvoor ik het doe.

Wij zijn hartstikke trots en zie ik het als een groot compliment als mensen zoals Jimmy kansen pakken en ons gebruiken als springplank voor verdere carrière. En hiermee hun verdere geluk. Onze mensen behoren hiermee tot de best opgeleide talenten in de schoonmaakbranche. Dit is onze aanpak wat resulteert in het team van geliefde schoonmakers.
 
 

Hier staan wij achter

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak-gerelateerde vragen. Conform de wensen van onze klanten zorgen wij voor professionele schoonmaak. Ons gepassioneerd & deskundig team is breed inzetbaar, heeft affiniteit met persoonlijke aandacht en overtreft graag de verwachtingen.

Onze aanpak resulteert in een vlekkeloze werkomgeving waar uw mensen zich thuis voelen en zich volledig kunnen richten op hun kerntaken. Onze opgewekte medewerkers bezorgen uw mensen kleine geluksmomentjes. Daar waar onze expertise ophoudt, schakelen wij professionele partners in onder onze regie.

Wij zijn een ambitieus en maatschappelijk verantwoord familiebedrijf met een hart voor mens en milieu. Wij bieden ons team een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en investeren structureel in de ontwikkeling én het welzijn van onze mensen. Ons team bestaat uitsluitend uit kwaliteit- en klantgedreven professionals die gaan voor het best haalbare resultaat. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en samen met de relaties op zoek gaan naar continue verbetering, is voor hen vanzelfsprekend.

Dit resulteert in een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers.

Uw partner in duurzaamheid

Het streven naar wat toen nog milieuvriendelijkheid heette was de vonk die Augias schoonmakers meer dan 30 jaar geleden deed ontstaan.

Zijn tijd als scheikundeleraar ligt inmiddels achter hem, dus maakt Carl de schoonmaakmiddelen niet meer zelf, maar het ideaal van duurzaamheid is nog altijd leidend! We werken met Ecolabel zeepproducten van Werner-Metz en papier van Tork en Satino; zeer bewuste fabrikanten. Daarnaast gebruiken we zoveel mogelijk de microvezelmethode, waarbij zelfs geen enkel schoonmaakmiddel nodig is. Intern scheiden we uiteraard ons afval en papier, gebruiken we duurzame energie, en rijden we waar mogelijk in elektrische auto’s. Ook de werkkleding van onze mensen is milieuvriendelijk. De waardering voor onze filosofie zien we terug in de belangstelling van en langdurige relatie met bedrijven die onze waarden delen.

Duurzaamheid bij Augias

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak-gerelateerde vragen. Conform de wensen van onze klanten zorgen wij voor professionele schoonmaak. Zo een 30 jaar geleden is het familiebedrijf opgericht, met als doel het ontzorgen van allerlei bedrijven op het gebied van schoonmaak. Vanaf het ontstaan van Augias schoonmakers richten wij ons op duurzaamheid, wat toen nog milieuvriendelijkheid heette. Duurzaamheid staat bij Augias voorop en zo zijn wij hét duurzaam schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf.

Interne duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij jezelf. Ons schoonmaakbedrijf Augias is daar en goed voorbeeld van. We focussen ons namelijk in eerste instantie op duurzaamheid binnen het bedrijf. Zo voeren wij onze werkzaamheden uit met producten van duurzame fabrikanten. Wij werken met Ecolabel zeepproducten van Werner-Metz en papier van Tork en Satino; zeer bewuste fabrikanten. Daarnaast maken wij zo veel mogelijk gebruik van de microvezelmethode. Dit houdt in dat wij vaak te werk gaan met een microvezeldoek. Microvezel maakt zonder enige chemie schoon en is er dus geen enkele schoonmaakmiddel nodig. Als duurzaam schoonmaakbedrijf scheiden wij uiteraard al het afval en papier. Ook maken we gebruik van duurzame energie en rijden we waar mogelijk in duurzame auto’s. Verder is ook de werkkleding van onze werknemers volledig milieuvriendelijk. Dat maakt ons, Augias schoonmakers, het betrouwbaar en duurzaam schoonmaakbedrijf dat we zijn.

Diversiteit

Omdat we bij Augias mensen uit alle culturen en met elke religie verwelkomen, volgen onze objectleiders en voormannen en –vrouwen allen de opleiding ‘Hoe om te gaan met verschillende culturen’.

Hierdoor kennen ze de rituelen en gewoonten van diverse culturen. Dit vergroot het wederzijdse begrip en respect en voorkomt misverstanden en conflicten. We houden bijvoorbeeld rekening met religieuze feestdagen zoals de Ramadan en het Suikerfeest. Andersom leggen we onze eigen tradities graag uit en vertellen we waarom deze voor ons belangrijk zijn. Zo willen we bijdragen aan integratie en een tolerante samenleving.

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

schoonmaakster Augias Schoonmakers

Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

Health Center Hoenderdaal

Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

eigenaar Augias Schoonmakers

Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

7 tips: Goed samenwerken met werknemers op afstand

Hoe bewaak je jouw bedrijfscultuur wanneer je medewerkers niet onder één dak werken? Download gratis onze Whitebook.