Professionele schoonmaak

Schoonmaakbedrijf


Bent u op zoek naar een bedrijf dat u volledig ontzorgt op het gebied van professionele schoonmaak?
Dan bent u bij Augias Schoonmakers aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf die zich concentreert op duurzaam schoonmaken voor verschillende bedrijven in Nederland. Al sinds de jaren ’90 verzorgen we voor verschillende sectoren de professionele schoonmaak, met veel succes en plezier. Bent u benieuwd geworden naar onze diensten? Lees dan verder en ontdek wat Augias schoonmakers voor u en uw bedrijf kan betekenen!

Onze beloftes

  • 100% bezetting
  • Getraind en geliefd personeel
  • Hoge kwaliteit schoonmaak
  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
  • Pro-actief en attent
  • We kennen de momenten van de waarheid

Professionele schoonmaak bij Augias Schoonmakers

Een fris gevoel wanneer u uw kantoor binnenloopt, een schone entree, toiletten, keuken en andere gemeenschappelijke ruimtes die u deelt met uw collega’s. Het zijn allemaal doelen waar de schoonmakers van Augias naar streven. Wij bieden verschillende services waaronder professionele schoonmaak, glasbewassing, tapijtreiniging, dieptereiniging, gevelreiniging en facilitaire diensten. Daarom gaan onze diensten verder dan alleen het nodige, en zullen we altijd een stap extra zetten om u een goed gevoel te geven in elke ruimte.

Duurzaam schoonmaken

Naast uw pand houden wij ook het milieu graag zo schoon mogelijk. Daarom doen wij hard ons best om onze ecologische footprint zo beperkt mogelijk te houden. Dit betekent dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe methoden om duurzaamheid en resultaat te verbeteren. Schakelt u Augias Schoonmakers in voor de professionele schoonmaak van uw bedrijf? Dan verwelkomen wij u graag bij de groep van duurzame koplopers. Heeft u vragen over onze verschillende diensten, of wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn in een samenwerking? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Kennis van schoon in elke branche

Werken en leven in een schone omgeving is belangrijk voor de gezondheid en het levensgeluk. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Als u voor uw woonvoorzieningen van anderen afhankelijk bent, is een fijne plek om te zijn extra belangrijk. Daarom is een schone omgeving een kernvoorwaarde voor een prettig gevoel. De mensen van Augias Schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team, de werkplek en de klant. Wij zijn onder meer actief in woonzorgcomplexen, in kantoren en fabrieken, en bij woningcorporaties.

Persoonlijke verhalen

Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

Health Center Hoenderdaal

Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

eigenaar Augias Schoonmakers

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

schoonmaakster Augias Schoonmakers
 
 

Duurzaam familiebedrijf

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak gerelateerde vragen. Wij werken nauw samen met relaties die schone gebouwen en voorzieningen serieus nemen.

Conform uw wensen zorgen wij voor professionele schoonmaak. Ons gepassioneerd & deskundig team is breed inzetbaar, heeft affiniteit met persoonlijke aandacht en overtreft graag de verwachtingen.