Schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand in Nieuwegein? Bij Augias Schoonmakers bent u aan het goede adres voor een duurzame samenwerking.Duurzaam ondernemen is voor ons enorm belangrijk. Tegenwoordig zijn er vele bedrijven te vinden die op ieder zijn eigen manier een steentje bijdraagt aan het milieu. Wij staan hier net zo sterk achter. Zo valt er veel te verbeteren in schoonmaakproducten, omdat er vele schadelijke stoffen in te vinden zijn. Wij vinden het belangrijk om als bedrijf duurzaam te innoveren. Augias is het een schoonmaakbedrijf actief in Nieuwegein en omgeving die volledig duurzaam zijn werkt doet. Zo proberen wij onze ecologische footprint zo beperkt mogelijk te houden, zodat wij uw onderneming en onze werkwijze zo duurzaam mogelijk maken.

Augias Schoonmakers
Augias Schoonmakers
Augias Schoonmakers

Met deze methoden willen wij duurzaamheid en resultaat verenigen en verbeteren. Inmiddels beschikken wij over op maat geschikte schoonmaakpakketten voor relaties in het onderwijs, de zorg, het vastgoed, laboratoria en veel andere sectoren. 

Naast milieuvriendelijke schoonmaakproducten, maken wij gebruik van elektrische fietsen en bedrijfsauto’s. Deze zijn voorzien van het label A of zijn elektrisch aangedreven. We beschikken over een programma dat is gerealiseerd op circulariteit, waarbij we ons afval scheiden. Plastic afval laten we ophalen, waarna men dit kan recyclen tot shirts of schoenen. Kortom, duurzaamheid is de kern van ons bedrijf. 

Wat kunnen wij u aanbieden?

Graag bieden wij u service op maat aan als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein.Wij kijken naar uw onderneming en werkwijze, zodat wij ons hierop kunnen aanpassen. Door de hechte klantrelatie en de constante ontwikkelingen in de bedrijven, groeien beide bedrijven uit tot een succes. Bij ons zijn de wensen van de klant het vertrekpunt, waaruit we een service op maat kunnen aanbieden.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein dat ook de facilitaire dienstverlening voor u uit handen kan nemen? Neem dan eens contact met ons op zodat we vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bespreken.

Schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Als schoonmaakbedrijf actief in Nieuwegein kunnen wij u helpen met veel verschillende soorten diensten, zoals glasbewassing, vloeronderhoud, tapijtreiniging of het volledig uit handen nemen van de schoonmaak van uw bedrijfspand. Er zijn veel mogelijkheden en wij bieden u graag op maat gemaakte service. Onze medewerkers zijn allen servicegericht en zullen altijd een stapje extra zetten om u een goed gevoel te geven in uw pand. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om Augias Schoonmakers in te huren als schoonmaakbedrijf in Nieuwegein? Neem dan contact met ons op om te mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op