Schoonmaakbedrijf Utrecht

Voor al uw schoonmaakdiensten in de regio Utrecht kan u terecht bij Augias. Wij bieden alle essentiële diensten en meer als schoonmaakbedrijf in Utrecht.

Met meer dan 30 jaar ervaring en kennis in verschillende sectoren hebben we altijd de oplossing in huis waar uw bedrijf naar zoekt. Dus of u uw dagelijkse schoonmaak naar een hoger plan wilt brengen of als het tijd is voor een grote reiniging, dan kan u bij ons terecht.

Onze diensten

Onze basis dienst is een professionele schoonmaak volgens het DKS systeem van de VSR. Hiermee kunnen we er dagelijks voor zorgen dat alle elementen en oppervlaktes schoon zijn gemaakt volgens de gemaakte afspraken. Om dit te versterken bieden we periodieke diensten als glasbewassing of tapijtreiniging. Verder hebben we diensten voor meer incidentele schoonmaak behoeftes zoals diepte sanitairreiniging.

Waarom Augias?

Bij Augias gaan we voor schoon in elk aspect. Behalve grondige reiniging van elk oppervlak van uw object vinden we ook dat we ons steentje moeten bijdragen aan een schonere wereld. Al sinds onze oprichting experimenteren we met verschillende stoffen om te vinden hoe schoonmaakmiddel minder schadelijk kan zijn voor de omgeving. Die kennis gebruiken we ook als we kijken naar slimme oplossingen van andere leveranciers. Verder houden we altijd onze ogen open voor onorthodoxe manieren van schoonmaken om ons doel te bereiken. Zo hebben we recent microvezel doeken geïntroduceerd waarmee een oppervlak kan worden afgenomen zonder überhaupt chemicaliën te gebruiken. Zo gaan we altijd voor door en door schoon. Naast technologie geloven we ook dat het menselijke aspect van schoonmaken onmisbaar is. Zo leiden we onze mensen niet alleen op om systematisch schoon te maken, maar ook om wendbaar te zijn in de andere aspecten van ergens zijn. Zo houden onze mensen rekening met de dagelijkse werkzaamheden van uw medewerkers om deze zo min mogelijk te verstoren. Daarnaast gebruiken we een gedragskompas om ervoor te zorgen dat onze mensen niet alleen hartelijk en professioneel zijn tegenover uw mensen, maar ook tegenover eventuele klanten wanneer ze worden aangesproken. Die combinatie van vriendelijke mensen en een verantwoorde schoonmaak maakt Augias de perfecte partner voor uw onderneming op het gebied van facilities management.

Augias in Utrecht

Met ons hoofdkantoor op 15 minuten rijden afstand van Utrecht centrum zijn we altijd aanspreekbaar als we als schoonmaakbedrijf in Utrecht aan de slag gaan. Dichtbij betekent dat we altijd flexibel kunnen inspringen als daar behoefte voor is. Ook zijn we makkelijker aanspreekbaar door onze nabijheid. Korte lijntjes en echt luisteren, daar worden we blij van.

Augias inhuren?

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht? Met ons heb je in een keer alles geregeld. Om te weten wat we voor uw object kunnen betekenen in Utrecht kan u contact met ons opnemen of ons bellen op 0343 493 933.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Augias Schoonmakers
Augias Schoonmakers
Augias Schoonmakers

Professionele kantoorschoonmaak op maat

Professionaliteit staat bij Augias Schoonmakers hoog in het vaandel. Wij werken daarom met gekwalificeerd schoonmaakpersoneel en zijn ons bewust van onze rol binnen uw onderneming. Met onze ervaring op het gebied van kantoorschoonmaak zorgen onze medewerkers voor de kwaliteitsgarantie die wij graag vooraf met u bespreken. Elk kantoor is uniek en daarom passen wij onze schoonmaakwerkzaamheden altijd af op uw onderneming. Of u nu kiest om uw kantoor schoonmaak in Utrecht tijdens of buiten de werktijden plaats te laten vinden. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat u en uw collega’s ten allen tijden hun werk kunnen blijven doen. Met een in samenspraak opgesteld schoonmaakplan zorgen wij altijd voor de beste kantoorschoonmaak op maat!

Op deze manier loopt duurzaamheid als een rode lijn door onze organisatie in relatie met onze klanten, medewerkers én het milieu! Schakelt u ons als uw schoonmaakbedrijf in Utrecht in, dan verwelkomen wij u graag in de selecte groep koplopers binnen duurzaam ondernemen. Deze selecte groep koplopers hebben een beperkte ecologische footprint en overtuigen graag ondernemingen van het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bent u de volgende duurzame onderneming?

De complete service van Augias Schoonmakers

Voor Augias Schoonmakers is schoonmaken onze grootste passie. Toch kijken wij veel verder dan alleen onze passie. Wij verdiepen ons in onze klanten en kijken hierbij bijvoorbeeld naar de bezetting, spitstijden en werktijden van uw kantoor. Op deze manier kunnen uw werknemers altijd ongehinderd aan het werk en kunnen wij het meest efficiënt werken. Als uw schoonmaakbedrijf in Utrecht leveren wij schoonmaakwerkzaamheden op maat compleet afgestemd op uw wensen. Dit noemen wij de complete service die Augias Schoonmakers te bieden heeft voor kantoor schoonmaak in Utrecht. Onze dienstverlening omschrijven wij dan ook graag als professioneel en servicegericht. Bent u de volgende die gebruikt maakt van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en wij bespreken vrijblijvend de mogelijkheden met u omtrent kantoor schoonmaak in Utrecht!

“Het gaat bij Augias Schoonmakers om meer dan alleen continuïteit en kwaliteit, in ons bedrijf zit een ziel”

Neem contact op