Specialistisch vloeronderhoud

Specialistisch vloeronderhoud bij Augias


Sterk vervuilde tapijt, beton- of tegelvloeren vragen om een professionele aanpak. Augias beschikt over de juiste schoonmaakmiddelen en goed opgeleid personeel waardoor iedere uitdaging succesvol uitgevoerd kan worden. Onze schoonmakers staan voor u klaar en zijn inzetbaar door heel Nederland. Door jarenlange kennis hebben wij veel ervaring wat betreft specialistisch vloeronderhoud. Wij bieden onze medewerkers goede opleiding en ontwikkeling waardoor zij gedreven zijn om voor u een prettige werkplek op te leveren.

Onze beloftes

  • 100% bezetting
  • Getraind en geliefd personeel
  • Hoge kwaliteit schoonmaak
  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever
  • Pro-actief en attent
  • We kennen de momenten van de waarheid

Vloeronderhoud specialist

Heeft u een sterk vervuilde tapijt- beton- of tegelvloer? Dat vraagt om een specialistische aanpak. Bij Augias Schoonmakers hebben wij jarenlange ervaring met specialistisch vloeronderhoud. Onze medewerkers controleren eerst of uw vloer sterk vervuilde plekken heeft. Op basis van deze controle wordt de reinigingsmethode bepaalt die optimaal is voor uw situatie. Iedere vloer is anders en vereist daarom een andere manier van aanpak. Wij beschikken over de juiste mensen en schoonmaakmaterialen waardoor iedere klus succesvol afgerond kan worden. Door onze op maat gemaakte manier van reinigen zorgen wij er ten alle tijden rekening houden met uw medewerkers en gasten.

Duurzaamheid voorop

Augias Schoonmakers is een ambitieus en maatschappelijk verantwoord bedrijf met oog voor mens en milieu. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat medewerkers tevreden zijn. Doordat wij nauwlettend zijn op de medewerkerstevredenheid is deze erg hoog wat resulteert in een hoge motivatie bij onze medewerkers. Daar profiteert u natuurlijk van wanneer u Augias inhuurt voor bijvoorbeeld specialistisch vloeronderhoud. Augias Schoonmakers is inzetbaar door heel Nederland. Wij streven ernaar om bij u op locatie te komen middels een elektrische auto. Wij werken met duurzame producten zoals Ecolabel zeepproducten van Werner-Metz en papier van Trok en Satino. Deze schoonmaakmaterialen zorgen ervoor dat wij aan iedere klus betreft specialistisch vloeronderhoud kunnen voldoen. Tevens gebruiken wij de microvezelmethode waarbij schoonmaakmiddel niet eens nodig is.

Kennis van schoon in elke branche

Werken in een schone omgeving is een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen. Daarom zijn de schoonmakers van Augias actief in verschillende sectoren. Een werkplek is uw visitekaartje en ook een plek van inspiratie voor uzelf, uw medewerkers en klanten die over de vloer komen. Daarom is een schone werkomgeving een kernvoorwaarde om uw werk met een prettig gevoel te doen. De mensen van Augias schoonmakers worden gekoppeld aan de juiste plek, op basis van de wensen van ons team en de klant. De sectoren waarin we actief zijn betreffen onder meer kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

Augias voor schone vloeren

Augias Schoonmakers weten dat het belangrijk is om te werken in een schone omgeving. Wij snappen dat uw werkplek uw visitekaartje is waar uw medewerkers en klanten het prettig moeten vinden om over de vloer te komen. Wij hebben ervaring en kennis opgedaan in verschillende sectoren waardoor we goed kunnen meebewegen met uw wensen en behoeftes. De sectoren waar wij ervaring mee hebben zijn onder andere kantoren, scholen, horecagelegenheden, ziekenhuizen en allerlei soorten bedrijfspanden. Aan de hand van uw wensen koppelen wij de juiste medewerkers aan uw bedrijf. Bij Augias Schoonmakers streven wij naar een prettige samenwerking

Persoonlijke verhalen

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk

schoonmaakster Augias Schoonmakers

Het maakt mij gelukkig als ik zie dat mensen zich ontwikkelen binnen Augias.

kwaliteitsmanager Augias Schoonmakers

Hier bij Augias geven ze me de ruimte om mee te groeien

meewerkend voorvrouw Augias Schoonmakers

Op een duurzame manier ondernemen vinden wij belangrijk.

Health Center Hoenderdaal

Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.

eigenaar Augias Schoonmakers
 
 

Contact opnemen met Augias voor specialistische vloerreiniging

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak gerelateerde vragen. Wij werken nauw samen met relaties die schone gebouwen en voorzieningen serieus nemen.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het reinigen van uw vloer? Geen een vloer is hetzelfde. Neem daarom contact met ons op voor advies op maat. Samen met u maken wij een op maat gemaakt plan voor het reinigen van uw werkruimte. Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? U kunt ons dagelijks bereiken op 0343-493933. Ook kunt u mailen naar info@augias.nl of u kunt ons contactformulier invulen

7 tips: Goed samenwerken met werknemers op afstand

Hoe bewaak je jouw bedrijfscultuur wanneer je medewerkers niet onder één dak werken? Download gratis onze Whitebook.